19 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Ümraniye Yamanevler fiyatları!

Avrupa Konutları Ümraniye Yamanevler fiyatları!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Yamanevler

Avrupa Konutları Ümraniye Yamanevler fiyatları 484 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje İstanbul Ümraniye'de konut, ofis ve ticari alanlar olarak hayata geçirildi...



61 bin 785 metrekare alanda yükselen  Avrupa Konutları Yamanevler  projesi 11 blok olarak inşa ediliyor.  Artaş İnşaat  imzası taşıyan Avrupa Konutları Yamanevler projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri sunuluyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilmekte olan Avrupa Konutları Yamanevler projesi 472 bin metrekare inşaat alanına sahip. Avrupa Konutları Yamanevler projesi toplam 1.672 konut, 2 ofis bloğu ve 38 adet ticari birimden meydana geliyor.


Avrupa Konutları Yamanevler projesinde daire büyüklükleri 75 metrekare ile 248 metrekare arasında değişiyor. Avrupa Konutları Ümraniye Yamanevler projesinde teslimler Haziran 2020 yılında yapılacak. 


Avrupa Konutları Ümraniye Yamanevler fiyatları!


Avrupa Konutları Ümraniye Yamanevler fiyatları 484 bin TL'den başlıyor. Avrupa Konutları Yamanevler ödemelerinde DKV oranı yüzde 1 olarak belirlendi.


1.2 milyar TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesinde yüzme havuzu, otopark, fitness, sauna, çocuk oyun alanı, spor alanı gibi imkanlar da mevcut.



Adres: Yamanevler Mahallesi Alemdağ Caddesi No:171 Ümraniye / İSTANBUL 


Avrupa Konutları Yamanevler iletişim!

Tel: 444 38 28             

Web: http://avrupakonutlariyamanevler.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön