27 / 04 / 2024

Avrupa Merkez Bankası faizi sabit tuttu!

Avrupa Merkez Bankası faizi sabit tuttu!

Haftanın büyük bir heyecanla beklenen faiz kararı Avrupa Merkez Bankası (ECB) tarafından açıklandı. Açıklanan karara göre Avrupa Merkez Bankası, piyasa beklentileri doğrultusunda, faiz oranını değiştirmedi.



Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi, faizlerde bir ayarlamanın APP çerçevesindeki net varlık alımları sona erdirildikten bir süre sonra yapılacağını açıkladı. 

Avrupa Merkez Bankası faizi sabit tuttu!

ECB Yönetim Konseyi bugünkü toplantısının hemen ardından yaptığı açıklamada, fiyat istikrarını sağlama ve finansal istikrarı koruma görevlerini yerine getirmek için gereken tüm adımları atacaklarını ifade etti. 

Merkez Bankası toplantısı ne zaman? Merkez Bankası faizleri düşürecek mi, artıracak mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön