26 / 04 / 2024

Avrupa Residence ve Office Ataköy satışa sunuldu!

Avrupa Residence ve Office Ataköy satışa sunuldu!

Avrupa Konutları'nın yeni projesi halkası Avrupa Residence & Office Ataköy satışa sunuldu. Projede yer alan konutlar 3 günde tükendi.



Son dönemde döviz kurlarında yaşanan artışın yanı sıra ülke gündemindeki siyasi belirsizlik tüketicinin konut alımını ertelemeye yetmedi. Vatandaşın markalı konut projelerine olan ilgisi artarak devam ediyor. Bunun en güzel örneği ise Avrupa Konutları Ataköy projesinde yaşandı. Projedeki konutlar satışa sunulduktan 3 gün sonra tükendi. Toplam 165 rezidans daire ve 52 ofisten oluşan Avrupa Konutları Ataköy projesinde konut fiyatları 655 bin liradan başlıyor. 1+1 ve 2+1 tiplerindeki dairelerin alanları 69 ila 103 metrekare arasında değişiyor. Lansman süresi boyunca özel fiyatların devam edeceği projenin 52 ofis ve sınırlı sayıdaki dükkânı ise metrekaresi 10 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. 


Yüzde 45 prim yapacak 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, doğru lokasyon ve doğru zamanda yapılan projelerin satış probleminin olmadığının altını çizdi. Çetinsaya, "Sadece bizim diğer projelerimizden konut alan vatandaşları bilgilendirdik. Uzun zamandır beklenen bir projeydi. Lokasyon açısından çok avantajlı bir konumda. Proje bittiğinde de en az yüzde 45 prim yapacak" diye konuştu. Projenin 350 milyon liralık yatırımla hayata geçirildiğinin altını çizen Çetinsaya, "60 bin metrekare inşaat alanına sahip projede inşaat çalışmalarını hızlandırdık. Teslimleri de 12 ayda yapacağız" dedi. 


Sabah


Geri Dön