25 / 04 / 2024

Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi Sancaktepe'de kuruluyor!

Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi Sancaktepe'de kuruluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe mitinginde konuşuyor. Erdoğan, Avrupa'nın en büyük şehir hastanesinin Sancaktepe'de kurulacağını söyledi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ''Sancaktepemize çok ciddi yatırımlar yaptık'' diyen Erdoğan, şunları söyledi:

"Milletin partisi AK Parti ile yola çıktığımız günden bugüne hamd olsun şu Sancaktepemize çok ciddi yatırımlar yaptık. Nereden nereye geldik... Sancaktepe şöyle bir geçmişe doğru gidelim. Neydi ne oldu? Bütün bunlar bir aşkın, bir kararlılığın neticesidir. Özellikle yola çıkarken bir şey söyledik. Eğitim, sağlık, adalet, emniyet ile büyüyeceğiz dedik. Bunun üzerine bizler ulaşımı, enerjiyi, turizmi, dış politikayı bina ettik ve bugünlere geldik. Karşımda burada yaptığımız okulları, kültür merkezini görüyorum.''

"ANADOLU YAKASI'NIN EN BÜYÜK ŞEHİR HASTANESİNİ KURUYORUZ"

Avrupa Yakası'nın en büyük şehir hastanesinin Sancaktepe'de inşa edildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Burada İsmail Erdem kardeşimizle beraber çok iyi hizmetler yaptık. Şimdi size her şeyden önce 400 yataklı devlet hastanemizi yaptık mı? Ama biz bunu yeterli bulmadık. Şimdi size Anadolu Yakası'nın en büyük şehir hastanesini kuruyoruz burada. 3 bin yataklı olacak. Bir tanesi Sancaktepe'de bir diğeri de Avrupa Yakası'nda Başakşehir'de. O da şimdi inşaatı devam ediyor. 3 bin yataklı orası. İstanbulumuzu daha da güçlendireceğiz.'' dedi.


Geri Dön