29 / 03 / 2024

Avrupark Bahçekent Konutları satış ofisi!

Avrupark Bahçekent Konutları satış ofisi!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Avrupark Bahçekent Konutları satış ofisi telefon numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan projede daireler Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzasıyla yükseliyor.



Avrupark Bahçekent Konutları projesi Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre, metro hattına ve Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.  


Avrupark Bahçekent Konutları projesinde okullar, etkinlik alanları, bankalar, havuz, kafeler, mağazalar, marketler, oyun alanları, cami ve piknik alanları, restoranlar, çim amfi, gölet, spor alanları, yamaç terasları yer alıyor.


Avrupark Bahçekent Konutları projesinde toplam 1.394 adet daire yer alıyor. Emlak Konut GYO ve  TOKİ  güvencesiyle yükselen projedeki dairelerin alanları 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Avrupark Bahçekent Konutları projesinde satılık dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projenin yüzde 80'i yeşil alandan oluşuyor.


Avrupark Bahçekent Konutları projesinde dairelerin fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor.  Cihan İnşaat  ve Konut Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 86 adet ticari ünite yer alıyor.


Avrupark Bahçekent Konutları satış ofisi!

Telefon: 444 61 63


Avrupark Bahçekent Konutları iletişim

Web: www.avrupark.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön