19 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent www.avrupark.com web sitesi açıldı!

Avrupark Bahçekent www.avrupark.com web sitesi açıldı!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Avrupark Bahçekent www.avrupark.com web sitesi açıldı. Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen projede dairelerin alanları 64 ile 186 metrekare arasında değişiyor.



Lansmanı bugün yapılan  Avrupark Bahçekent  daire fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Emlak Konut GYO ve  TOKİ  güvencesiyle,  Cihan İnşaat  imzası ile yükseliyor.


Avrupark Bahçekent www.avrupark.com web sitesi açıldı. Resmi satışları 11 Nisan'da başlayacak olan proje Bahçekent Hoşdere 3. etapta Hayat Parkı'nın yanında inşa ediliyor.


Emlak Konut Avrupark Bahçekent'te 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan farklı daire tipleri bulunuyor. Proje 78 bin 640 metrekare arsa alanına sahip. 


Hoşdere Avrupark Bahçekent Evleri 'nin sosyal donatı alanları çim amfi, kafeler, yamaç teraslarıi havuz, gölet, marketler, etkinlik alanları, spor alanları, restoranlar, mağazalar, bankalar, okullar, oyun alanları, cami ve piknik alanlarından oluşuyor.


Lokasyon olarak 3. havalimanına 30 kilometre, planlanan metro hattına ve Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre, banliyö tren hattına ise 1.2 kilometre mesafede yer alan Avrupark Bahçekent 'te 1.394 adet dairenin yanı sıra 86 adet ticari ünite bulunuyor. 


Avrupark Bahçekent Hoşdere iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön