25 / 04 / 2024

Inİstanbul Gala www.inistanbultopkapi.com web sitesi açıldı!

Inİstanbul Gala www.inistanbultopkapi.com web sitesi açıldı!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Inİstanbul Gala www.inistanbultopkapi.com web sitesi açıldı. Teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan projede yer alan daireler 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen  Inİstanbul Gala  Topkapı'da 788 adet ünite mevcut. Proje 80 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Inİstanbul Gala Evleri İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçiriliyor. Konutların büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında farklılık gösteren proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde yükseliyor.


Inİstanbul Gala www.inistanbultopkapi.com web sitesi açıldı. Daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteren projede yüzde 1 peşinatta, kalan bedel için 30 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.


Davutpaşa Inİstanbul Gala konum olarak metrobüse 1 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, TEM'e 7 kilometre, metroya 100 metre mesafede bulunuyor. Projede 2.100 TL taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.


Topkapı Inİstanbul Gala'nın sosyal alanları; basketbol sahası, güvenlik, kapalı otopark, yüzme havuzu, kreş, asansör, mescit, oyun alanları ve sinemadan oluşuyor. 


Inİstanbul Gala iletişim

Telefon : 444 72 21

Web: www.inistanbultopkapi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön