27 / 04 / 2024

Inİstanbul Gala

Inİstanbul Gala

İş GYO ve Nef'in birlikte Topkapı'da inşa ettiği Inistanbul'un Gala etabının ardından Lokal etabı da satışa çıktı. 3 Eylül'de ön lansman dönemi başlayan Lokal'e de şu ana kadar 7 bin 186 talep geldi ve son 3 günde 157 konut satıldı.

Inistanbul Gala'da 3 haftada 875 ünite satıldı!

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

Inİstanbul Gala Rezidans teslimleri ne zaman?

Lokasyon bilgisi kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 788 adet ticari ünite yer alıyor. Peki Inİstanbul Gala Rezidans teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Gala Topkapı fiyatları!

Inİstanbul Gala Topkapı fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Gala Evleri fiyatları ne kadar?

788 adet daireden meydana gelen Topkapı Inİstanbul Gala Evleri 'nde daire fiyatları dairelerin alan büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Peki Inİstanbul Gala Evleri fiyatları ne kadar?

Inİstanbul Gala projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği Inİstanbul Gala projesi İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçiliyor. Peki Inİstanbul Gala projesi nerede?

Nef Inİstanbul Gala Topkapı iletişim!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılk gösteriyor. Nef Inİstanbul Gala Topkapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Nef Inİstanbul Gala Rezidans nerede?

Daire tiplerinin 1+1' den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede ödeme planına göre 30 ay vade farksız taksitlendirme sağlanıyor. Peki Nef Inİstanbul Gala Rezidans nerede?

Inistanbul Gala'da bir blok daha satışa sunuldu!

İş GYO ve Nef iş ortaklığının ilk projesi İnistanbul Gala'ya yoğun ilgi üzerine yeni bir blok satışa açıldı. Projede bin 140 üniteden 875'i hemen satıldı.

Inİstanbul Gala Davutpaşa satış fiyatları!

Lokasyon bilgisi kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede aylık taksitler 2 bin 100 TL olarak belirlendi. Inİstanbul Gala Davutpaşa satış fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Gala ödeme seçenekleri!

Inİstanbul Gala ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunan proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor.

Inİstanbul Gala www.inistanbultopkapi.com web sitesi açıldı!

Inİstanbul Gala www.inistanbultopkapi.com web sitesi açıldı. Teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan projede yer alan daireler 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Eski Şişecam arazisine proje kondu!

İş GYO ve Nef tarafından Topkapı'da inşa edilecek İnistanbul Gala satışa çıktı. 470 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek projede 3 bin konut bulunacak. İşte ayrıntılar...

Topkapı İnistanbul Gala'da satışlar başladı!

İş GYO ve Nef'in birlikte gerçekleştirecekleri İnistanbul Gala projesinde satışlar başladı. 470 milyon dolarlık yatırım yapılması planlanan projeden yaklaşık 1,6 milyar lira gelir bekleniyor.

Topkapı Inİstanbul Gala satılık!

Topkapı Inİstanbul Gala satılık daire seçenekleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Ön satış süreci devam eden proje Nef ve İş GYO ortaklığında hayata geçiriliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık!

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. TEM'e 7 kilometre yakınlıkta olan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Nef Inİstanbul Gala Evleri ulaşım!

Nef Inİstanbul Gala Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta yer alıyor. Dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiklik gösteren projede satışlar devam ediyor.

Inİstanbul Gala Topkapı ödemeleri!

Inİstanbul Gala Topkapı ödemeleri kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen projede konut fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Gala Evleri fiyat listesi!

Inİstanbul Gala Evleri fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanan projede 30 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala satılık ev!

Davutpaşa Inİstanbul Gala satılık ev fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. TEM'e 7 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede 2 bin 100 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Gala Konutları ulaşım!

Inİstanbul Gala Konutları ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği projenin satış süreci devam ediyor.

Inİstanbul Gala Topkapı ödeme planı!

Inİstanbul Gala Topkapı ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İş GYO ve Nef ortaklığında inşa edilen proje metrobüse 1 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 788 adet ünite bulunuyor.

Inİstanbul Gala Evleri fiyatları ne kadar?

788 adet daireden meydana gelen Topkapı Inİstanbul Gala Evleri 'nde daire fiyatları dairelerin alan büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Peki Inİstanbul Gala Evleri fiyatları ne kadar?

Inİstanbul Gala ödeme tablosu!

Inİstanbul Gala Rezidans'ta daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Inİstanbul Gala ödeme tablosu...

Davutpaşa Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim!

Davutpaşa Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanan projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Konutları nerede?

Inİstanbul Gala Topkapı'da 2 bin 100 TL taksitle konut sahibi olabilmek mümkün. Toplam 788 adet ünitenin yer aldığı proje 80 dönümlük arsa üzerinde yükseliyor. Peki İş GYO Inİstanbul Gala Konutları nerede?

Inİstanbul Gala güncel ödeme tablosu!

Inİstanbul Gala Topkapı'da daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre mesafede olan projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Inİstanbul Gala güncel ödeme tablosu...

Inİstanbul Gala Haberi

Inİstanbul Gala

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Gala'ya ilginin beklenenin üzerinde olması sebebiyle Lokal'i 6 ay önceden satışa çıkardıklarını açıkladı. Nef Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur da Lokal'in de Gala kadar yoğun ilgi göreceğini, yoğunluğa hazır olduklarını söyledi. Inistanbul Gala'da satışa açılan bin 140 ünitenin 875'i yalnızca üç hafta içinde satılmıştı. 3 Eylül'de ön lansman dönemi başlayan Lokal'e de şu ana kadar 7 bin 186 talep geldi ve son 3 günde 157 konut satıldı. Inistanbul Gala ve Inistanbul Lokal'de mayıstan bu yana toplam bin 211 konut satışıyla 515 milyon lira ciroya ulaşıldı. 48 ila 308 metrekare arasında değişen konutların olduğu 938 adet yeni üniteden oluşan Inistanbul Lokal, Inistanbul Gala gibi 35 bine yakın işletmenin yer aldığı, günde ortalama 1,3...