26 / 04 / 2024

İnistanbul Gala fiyatları

İnistanbul Gala fiyatları

Inİstanbul Gala Konutları İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef ortaklığında inşa ediliyor. İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

İnistanbul Gala fiyat bilgileri!

Toplamda 788 tane üniteden meydana gelen Inİstanbul Gala Evleri 'nde 1+1 'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. İnistanbul Gala fiyat bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İnistanbul Gala'nın ilk etabı satışta!

Topkapı’da yer alan eski Şişecam fabrikasında İş GYO ve Nef işbirliğinde geliştirilen konut projesinin ilk etabı Gala İnistanbul satışa çıktı. 4 farklı proje için yaklaşık 470 milyon dolarlık yatırım yapılacak.

İnistanbul Gala projesinin ruhsatı alındı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile inşa edilen İnistanbul Gala projesinin ruhsatı alındı .Proje Zeytinburnu'nunda bulunan Şişecam Grubu'na ait eski Topkapı Fabrikası arsası üzerinde konumlandırılıyor.

İnistanbul Lokal Evleri'nde fiyatlar 345 bin TL'den başlıyor!

İş GYO ve Nef işbirliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’ya yoğun talep gelince, İnistanbul Lokal’in lansmanı öne alındı. 7.186 kişinin ön talepte bulunduğu projede fiyatlar 345 bin TL’den başlıyor.

Inistanbul Gala'da 3 haftada 875 ünite satıldı!

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

Inistanbul Gala Topkapı'da 320 bin TL'ye 1+1!

30 ay vade farksız taksit ve yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabilen İnistanbul Gala projesinde fiyatlar ise 320 bin liradan başlıyor.

İnistanbul Gala satılık daire fiyatları!

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan İnistanbul Gala 'da daire alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. İnistanbul Gala satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Nef İş GYO İnistanbul Gala Rezidans nerede?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başladığı Nef İş GYO İnistanbul Gala projesinde teslimler 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Peki Nef İş GYO İnistanbul Gala Rezidans nerede?

İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Topkapı İnistanbul Gala projesi 'nde daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Peki İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış ofisi!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta olan projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İnistanbul Gala Topkapı Konutları ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği İnistanbul Gala Topkapı Konutları İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Peki İnistanbul Gala Topkapı Konutları ne zaman teslim?

Topkapı Inistanbul Gala'da 30 Ay 0 Faiz avantajı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Inistanbul Gala Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çekti.

Inİstanbul Gala Topkapı fiyatları!

Inİstanbul Gala Topkapı fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala fiyatları kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Metroya 100 metre, metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede 30 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Topkapı İnistanbul Gala Konutları fiyatları!

Topkapı İnistanbul Gala Konutları fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Topkapı İnistanbul Gala Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans!

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor.

İnistanbul Gala fiyatları Haberi

İnistanbul Gala fiyatları

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği  Topkapı Inİstanbul Gala Konutları İş GYO ve Nef ortaklığında inşa ediliyor. 


Daire tiplerinin  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı  Inİstanbul Gala Davutpaşa'da yüzde 25 peşinatta, kalan tutar için 30 ay vade farksız taksit fırsatı sağlanıyor. 


Toplamda 788 adet ünitenin yer aldığı Inİstanbul Gala Davutpaşa'da yüzde 1 peşinatta, kalan kısmın yüzde 24'ü teslimde ödeniyor, kalanı ise banka kredisiyle vadelendiriliyor. 


İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi kapsamında projede fiyatlar 320 TL'den başlıyor. 


Inİstanbul Gala  Davutpaşa'da kreş, basketbol sahası, güvenlik asansör, yüzme havuzu, oyun alanları, mescit, sinema, kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Inİstanbul Gala Evleri metrobüse 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 100 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Inistanbul Gala iletişim 

Telefon:...