23 / 04 / 2024

Inİstanbul Gala ulaşım

Inİstanbul Gala ulaşım

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 788 adet ünite bulunuyor.

Inİstanbul Gala projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği Inİstanbul Gala projesi İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçiliyor. Peki Inİstanbul Gala projesi nerede?

Inİstanbul Gala Evleri ödeme planı!

Inİstanbul Gala Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef ortaklığında inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Nef Inİstanbul Gala Rezidans nerede?

Daire tiplerinin 1+1' den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede ödeme planına göre 30 ay vade farksız taksitlendirme sağlanıyor. Peki Nef Inİstanbul Gala Rezidans nerede?

İş GYO Inİstanbul Gala satılık konut!

Toplam 788 ticari ünitenin yer aldığı projede ödemelere göre 30 ay vade farksız taksitlendirilme sağlanıyor. İş GYO Inİstanbul Gala satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Topkapı Inistanbul Gala'da 1+1'ler 320 bin TL'ye! Teslimler 2017'de!

İş GYO ve NEF tarafından yükselen Inistanbul Gala projesi toplam 788 adet üniteden meydana geliyor. Lansmana özel fiyatları devam eden projede daireler 320 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Gala daire fiyatları ne kadar?

E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta inşa edilen Inİstanbul Gala'da 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Projede konutların büyüklükleri 48 metrekareden başlıyor. Peki Inİstanbul Gala daire fiyatları ne kadar?

Inİstanbul Gala Topkapı ödeme koşulları!

Inİstanbul Gala Topkapı ödeme koşulları kapsamında 30 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlenen projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Nef Inistanbul Gala lokasyon bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede teslimler 2018 yılında yapılması planlanıyor. Nef Inistanbul Gala lokasyon bilgileri kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Gala Rezidans ne zaman teslim?

Inİstanbul Gala'da dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Inİstanbul Gala Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Topkapı Inistanbul Gala lokasyon!

Daire alanlarının 48 metrekareden başladığı projede teslimler 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşmesi planlanıyor. Topkapı Inistanbul Gala lokasyon bilgisi kapsamında TEM' e 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Gala Rezidans nerede?

Inİstanbul Gala'da yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen proje 80 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Inİstanbul Gala Rezidans nerede?

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri nerede?

Inİstanbul Gala'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen daireler bulunuyor. Nef ve İş GYO imzası taşıyan proje 80 dönümlük arsa üzerinde yükseliyor. Peki Topkapı Inİstanbul Gala Evleri nerede?

İş GYO Inistanbul Gala ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. İş GYO Inistanbul Gala ödeme planı kapsamında 30 ay vade imkanı sağlanıyor.

Inistanbul Gala Davutpaşa nerede?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 80 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede toplam 788 adet daire yer alıyor. Peki Inistanbul Gala Davutpaşa nerede?

Olası İstanbul depremi için tahliye planı hazır! Asıl sorun ''Acil Ulaşım Yolları'

Olası İstanbul depremi için, Kuzey Marmara Otoyolu aort damarı olarak görülüyor. İstanbul'un tahliye planı hayati öneme sahipken, 'Acil Ulaşım Yolları' endişe yaratıyor.

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki ulaşım ücretlerine zam kararı alındı.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara ulaşım müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un ulaşım sorunlarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Aliağa için ulaşım master planı şart!

ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Aliğa için acil olarak ulaşım master planına ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Murat Kurum: İstanbul'a 235 milyarlık yatırım yaptık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "23 Haziran'dan sonra İstanbul için, İstanbul'un ulaşımı, kentsel dönüşümü, millet bahçeleri için kendisiyle ağabey kardeş uyumu içinde çalışıp İstanbullu kardeşlerimize hizmet edeceğiz" dedi.

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir, havalimanı ulaşım yolları 2019!

Dünyanın en büyük alanına sahip olan İstanbul Havalimanı, 6 Nisan’da sabah 10.00’dan itibaren yolcularını ağırlayacak. Peki İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir 2019, İstanbul havalimanı ulaşım yolları 2019...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

İstanbul'un ulaşımını rayına oturtacak planlar yolda!

Kentleri geleceğe taşıyacak modern ve insan odaklı imar planlarına imza atan İmpo İmar ekibi, megaşehir İstanbul’un ulaşım projelerinin planlamasına da el attı.

Ulaş Emlak İnşaat Yapı Ulaşım Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaş Emlak İnşaat Yapı Ulaşım Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ramazan Ulaş tarafından 50 bin TL sermaye bugün kuruldu.

Antalya'nın ulaşım master planında sona gelindi!

Antalya'nın 19 ilçesi için hazırlanan ulaşım master planında son aşamaya gelindi. Plan için ön izinlerin alındığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ulaşımın anayasası olacağını söyledi.

İstanbul ulaşım yatırımlarıyla parlayacak!

Tavşantepe Metro İstasyonu'nda Pendik'e yapılan yatırımların toplu açılışı gerçekleşti. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından bahsetti.

Inİstanbul Gala ulaşım Haberi

Inİstanbul Gala ulaşım

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen Inİstanbul Gala Konutları'nın 2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. Proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor. 


Davutpaşa Inİstanbul Gala Rezidans metrobüse 1 kilometre, metroya 100 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, TEM'e 7 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daireler yer alıyor. 


Inİstanbul Gala Topkapı ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisiyle ödeniyor veya yüzde 1 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım banka kredisiyle vadelendiriliyor, kalan kısım ise teslimde ödeniyor. 


Nef Inİstanbul Gala'nın sosyal yaşam alanlanları; kapalı otopark, sinema,...