26 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent satış ofisi telefon

Avrupark Bahçekent satış ofisi telefon

TOKİ Avrupark Bahçekent satılık daire alanları minimum 64 metrekare, maksimum ise 186 metrekare olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje 500 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Avrupark Bahçekent www.avrupark.com web sitesi açıldı!

Avrupark Bahçekent www.avrupark.com web sitesi açıldı. Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen projede dairelerin alanları 64 ile 186 metrekare arasında değişiyor.

Avrupark Bahçekent örnek daire!

Avrupark Bahçekent Konutları Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle inşa ediliyor. Projede yer alan daireler 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Avrupark Bahçekent örnek daire görselleri...

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat satılık!

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen proje 83 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent nerede?

Daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Avrupark Bahçekent Konutları yarın satışa çıkıyor. Proje 1.394 adet konut ve 86 adet dükkandan oluşuyor. Peki Emlak Konut Avrupark Bahçekent nerede?

Avrupark Bahçekent Konutları nerede?

Daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Avrupark Bahçekent Konutları 8 Nisan Çarşamba günü satışa çıkacak. Proje Cihan İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Avrupark Bahçekent Konutları nerede?

Emlak Konut Avrupark Bahçekent iletişim!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent iletişim için 0216 499 18 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 1.394 daire ve 86 dükkandan oluşan proje Bahçekent Hoşdere 3. etapta hayata geçiriliyor.

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat projesi!

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat projesi 2017 yılı içerisinde teslim edilecek. Dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında farklılık gösteren proje 83 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satılık!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Cihan İnşaat imzası taşıyan proje 8 Nisan Çarşamba günü satışa çıkıyor.

Avrupark Bahçekent satış ofisi telefon!

Avrupark Bahçekent satış ofisi telefon numarası 0216 499 18 01 olarak belirlendi. Toplam 86 adet ticari ünitenin yer aldığı projede daireler 64 metrekareden başlıyor 186 metrekareye kadar ulaşıyor.

Avrupark Bahçekent satış ofisi!

Avrupark Bahçekent projesinde 1.380 tane daire ve 72 tane dükkan bulunuyor. Proje Cihan İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Avrupark Bahçekent satış ofisi 0216 499 18 01.

Avrupark Bahçekent 5 ayın satış rekorunu kırdı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mayıs ayına ilişkin bağımsız bölüm satış raporunu açıkladı.Cihan İnşaat tarafından inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi yılın ilk 5 ayında 284 adet konut satışıyla 5 ayın birincisi oldu.

Avrupark Bahçekent, İstanbul Cityscape Fuarı’nda tanıtılacak!

Cihan İnşaat, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Cityscape Fuarı’na Avrupark Bahçekent projesiyle katılacak. Satışa çıktığı günden buyana yatırımcılardan tam not alan Avrupark Bahçekent, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla dikkatleri üzerin

Avrupark Bahçekent'te kampanya!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzalı Avrupark Bahçekent'te kampanya başladı. Satış fıyatının yüzde 25'ini peşinat olarak verenler, borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeyecek.

Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyatlar!

Avrupark Bahçekent'te dairelerin alanları 68 ile 190 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin 2018 yılı içinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor. İşte Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyatlar...

Avrupark Bahçekent güncel fiyatlar!

Avrupark Bahçekent'te konutların teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede tamamı peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor. İşte Avrupark Bahçekent güncel fiyatlar...

Avrupark Bahçekent Konutları teslim tarihi ne zaman?

Bahçekent Hayat Meydanı projesinin yanıbaşında yükselen Avrupapark Bahçekent satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Peki Avrupark Bahçekent Konutları teslim tarihi ne zaman? Projeyle ilgili merak edilen bilgiler ayrıntıda...

Emlak Konut'un Mayıs şampiyonu Avrupark Bahçekent!

Emlak Konut GYO'nun satışta olan projelere dair Mayıs 2015 raporu yayımlandı. Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent en çok satışı yaptı.

Emlak Konut projelerinin şampiyonu Avrupark Bahçekent oldu!

Cihan İnşaat ile Konut Yapı’nın Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent oldu. Avrupark Bahçekent, 298 konut satışı ve 92 milyon 297 bin 102 liralık gelirle birincilik koltuğuna oturdu.

Avrupark Bahçekent'te 170 bin TL'ye 1+1 daire!

Bahçekent’te Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesinde 11 Nisan’da başlayan satışla uygulanan lansman fiyatları Mayıs ayında da devam edecek..

Avrupark Bahçekent'te 170 bin TL'ye 1+1!

Avrupark Bahçekent’in 1.394 konut ve 86 ticari birimden oluştuğunu söyleyen Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, “Projemizi etaplara bölmek yerine tüm konutları aynı anda satışa sunduk” dedi.

Avrupark Bahçekent'te avantajlı fiyatlar Mayıs sonuna kadar devam edecek!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirilen Avrupark Bahçekent'te fırsatlar uzadı. 11 Nisan'da satışa sunulan projeden avantajlı fiyatlarla ev alma fırsatı Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek.

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık ev!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede daire büyüklükleri 64 metrekareden başlıyor. Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık ev sayısı toplam 1.394 daireden meydana geliyor.

Avrupark Bahçekent satış fiyatları!

Avrupark Bahçekent satış fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen proje 500 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Avrupark Bahçekent satış ofisi telefon Haberi

Avrupark Bahçekent satış ofisi telefon

Dev şehir parkı Hayat Park'a yakın bir bölgede bulunan TOKİ Avrupark Bahçekent satılık konut seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent Evleri Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.


Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, Konut Yapı ve Cihan İnşaat ortaklığında inşa edilen Avrupark Bahçekent Konutları'nın 2018 yılı Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor.


TOKİ Avrupark Bahçekent satılık daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.394 adet konut ve 86 adet ticari ünitenin yer aldığı projede dairelerin büyüklükleri 64 ile 186 metrekare arasında değişiyor.


Başakşehir Avrupark Evleri'nde kafeler, okullar, çim amfi, cami ve piknik alanları, bankalar, mağazalar,...