29 / 03 / 2024

Avrupark Bahçekent'in www.avrupark.com internet sitesi açıldı!

Avrupark Bahçekent'in www.avrupark.com internet sitesi açıldı!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Cihan İnşaat'ın Emlak Konut GYO garantörlüğünde Hoşdere'de başlayacağı Avrupark Bahçekent projesi için ön talepler toplanıyor. Aralık ayında satışa sunulacak olan Avrupark projesinde 1380 konut ve 72 dükkan bulunuyor...




Cihan İnşaat'ın Hoşdere 3. etap projesi Avrupark Bahçekent'in internet sitesinden ön talep toplanmaya başladı. Proje Aralık ayında satışa sunulacak. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Avrupark projesi 600 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.


Avrupark Bahçekent in www.avrupark.com internet sitesi açıldı!


78 bin 639 metrekare alanda inşa edilecek olan  Avrupark Bahçekent  projesi 1380 adet konut ve 72 adet dükkandan meydana geliyor. 160 bin metrekarelik dev bir şehir parkının kurulacağı bölgede Avrupark projesinin 2017 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.


Avrupark Bahçekent in www.avrupark.com internet sitesi açıldı!


Avrupark Bahçekent projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, açık mutfaklı 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Projede spor alanları, yüzme havuzları, alışveriş alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Tel: 0216 499 18 01

Web: www.avrupark.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön