16 / 04 / 2024

Avrupark Projesi

Avrupark Projesi

Toplamda 1.394 daireden meydana gelen projede teslimlerin 2018 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Cihan İnşaat tarafından inşa edilen Avrupark'ta 86 ticari ünite yer alıyor.

Avrupark'ın değerleme raporu yayınlandı!

İstanbul Başakşehir Hoşdere 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi kapsamında inşa edilen Avrupark projesinin değerleme raporu yayınlandı...

Avrupark Bahçekent'in ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat İnşaat tarafından inşa ediliyor olan Avrupark projesinde 1480 adet bağımsız bölüm için ruhsat alındı. Avrupark, Nisan ayında satışa sunulacak...

Avrupark Bahçekent'te avantajlı ön talep fırsatlarında son günler!

Avantajlı ön talep sürecinin devam ettiği Avrupark Bahçekent projesinde yer alan konutların Mart'ta satışa çıkması planlanıyor. 1.380 daireden meydana gelen projede 72 dükkan yer alıyor.

Avrupark Bahçekent'in www.avrupark.com internet sitesi açıldı!

Cihan İnşaat'ın Emlak Konut GYO garantörlüğünde Hoşdere'de başlayacağı Avrupark Bahçekent projesi için ön talepler toplanıyor. Aralık ayında satışa sunulacak olan Avrupark projesinde 1380 konut ve 72 dükkan bulunuyor...

Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak "Avrupark Hayat" projesi için hazırlatılan 2021 Yıl Sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupark 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Avrupark" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupark Hayat 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşikapsamında (Avrupark Hayat) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Avrupark değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Avrupark projesi 17 adet bağımsız Bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut Avrupark Hayat 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avrupark Hayat projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Avrupark Hayat Proje fiyatları!

Avrupark Hayat Proje fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen Avrupark Hayat projesi İstanbul Başakşehir Hoşdere'de yükseliyor...

Avrupark Hayat lansmanı 28 Ekim'de!

Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Avrupark Hayat İstanbul projesi 1.095 daire ve 89 adet ticari üniteden meydana geliyor. Proje 28 Ekim'de basına tanıtılacak.

Avrupark Hayat Konutları ne zaman teslim?

Avrupark Hayat projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle Cihan İnşaat tarafından İstanbul Hadımköy-Bahçeşehir arasında Hoşdere bölgesinde inşa ediliyor. Avrupark Hayat Konutları ne zaman teslim?

Avrupark Hayat dükkanları 2017 güncel fiyatları!

Avrupark Hayat dükkanları 2017 güncel fiyatları 608 bin TL'den başlıyor. Cihan İnşaat imzası taşıyan Avrupark Hayat projesi İstanbul Hadımköy Bahçeşehir Yolu üzerinde Hoşdere bölgesinde yer alıyor...

Avrupark Hayat basın lansmanı ertelendi!

Cihan İnşaat imzası ve Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Avrupark Hayat projesi basın lansmanı ertelendi.

Cihan İnşaat Avrupark Hayat lansman!

Avrupark Hayat projesi 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana geliyor. Cihan İnşaat Avrupark Hayat lansman tarihi 9 Ekim olarak belirtiliyor.

Hoşdere Avrupark Hayat satılık!

Toplam 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana gelen Hoşdere Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Hoşdere Avrupark Hayat satılık daireler 9 Ekim'de basına tanıtılacak.

Avrupark Projesi Haberi

Avrupark Projesi

Alanlarının 63 metrekareden başlayarak 190 metrekareye kadar ulaştığı projede 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 daireler bulunuyor.


Teslimlerin Nisan 2018'de yapılması planlanan projede toplamda 1.394 daire ve 86 ticari ünite yer alıyor. Avrupark projesi İstanbul Bahçekent'te yükseliyor. 


Ortak kullanım alanları içerisinde projede gölet, futbol sahası, yürüme alanları, koşu alanları, fitness, tenis kortu, Türk Hamamı, masa tenisi, yürüyüş alanları, bisiklet yolları, pilates salonları, çocuk parkı, sauna, piknik alanları, buhar odası ve spor alanları mevcut.



Avrupark fiyat listesi:

1+1 204 bin TL ile 259 bin TL

2+1 (Açık Mtf) 245 bin TL 338 bin TL

2+1 (Kapalı Mtf) 303 bin TL 389 bin TL

3+1 369 bin TL 483 bin TL

3+1(dblx) 610 bin TL ile 701 bin TL

4+1 445 bin TL 534 bin TL arasında değişiyor.


Avrupark...