23 / 04 / 2024

AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de mağaza açtı!

AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de mağaza açtı!

Erkek giyimin trend belirleyen markası AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de açtığı yeni mağazası ile zincirine bir halka daha ekledi. Türkiye’deki mağaza sayısını yükseltmeye devam eden marka, 2016 yılında 14 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.



Ortaya koyduğu tasarımlarla modayı takip eden zevk sahibi erkeklere özgün bir stil sunan AVVA, Türkiye’deki mağaza sayısını yükseltmeye devam ediyor. Marka, Türkiye’nin her bir noktasında var olma hedefiyle çıktığı yolda 2016 sonunda toplam 72 mağaza sayısına ulaşmayı öngörüyor.

AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de açtığı mağazasında, ‘güç’ teması altında birleşen özgün tasarımlarını 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonu altında satışa sunuyor.

250 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL indirim

Renklerde yakaladığı uyum ve özgün tarzıyla erkek giyiminin öne çıkan markası AVVA, 250 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL anında indirim kampanyası ile bahara merhaba dedi. 


2016 yılında 14 yeni mağaza daha açmayı hedefleyen AVVA, yeni sezon koleksiyonunun yer aldığı İstanbul Optimum Outlet’te tüm sevenlerini bekliyor. Klasik görüntülerden uzak olan yeni sezon koleksiyonunda, spor şıklık yine ön planda yer alıyor. Alt temaları ‘Air’ (hava), ‘Fire’ (ateş), ‘Sea’ (deniz), ‘Sun’ (güneş), ‘Water’ (su), ‘Soil’ (toprak) olarak belirlenen koleksiyon, renk ve ayrıntı vurgularıyla zenginleştirildi. 


AVVA’nın yeni sezonda ‘güç’ teması altında birleşen özgün tasarımları Türkiye’nin en sevilen AVM’lerinden İstanbul Optimum Outlet’te AVVA severlerle buluşuyor. 

AVVA 2016 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nun bol seçenekli yelpazesi ve akıllı ürünleri tüm mağaza ve satış noktalarında şık ve cesur erkekleri giydirmeyi bekliyor. 



Geri Dön