21 / 05 / 2024

Axen 4K ultra HD televizyonlarda şaşırtan fiyatlar... İşte 28 Ekim 2022 fiyat listesi...

Axen 4K ultra HD televizyonlarda şaşırtan fiyatlar... İşte 28 Ekim 2022 fiyat listesi...

Axen uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte Axen 4K ultra HD televizyon modelleri ve fiyat listesi...



4K televizyon modelleri yüksek çözünürlüklü görüntü kaliteleri sayesinde oldukça gerçekçi ve canlı bir televizyon deneyimi sunuyor. Teknolojinin gün be gün ilerlemesiyle birlikte televizyonlar da hızla gelişiyor. Görüntü ve ses kalitesinden, akıllı eklentilere kadar pek çok özellikle donatılan televizyonlar yabancı olduğumuz pek çok yeni terimi de ortaya çıkarıyor. 4K Ultra HD TV modelleri de bunlardan biri. 

4K Ultra HD TV ne demek?

Bir sinema formatı olan ultra HD çözünürlük 4096 × 2160 pikseldir ve genellikle 4K ve üzeri çözünürlükteki televizyonları ifade etmek için kullanılır.   UHD ve 4K terimlerinin aynı anlama geldikleri söylenebilir. Yüksek çözünürlüklü bu ekranlarda ortalama 8.3 milyon piksel bulunur. Piksel sayısı ne kadar artarsa görüntü kalitesi de o kadar artar. Yüksek piksel değeri daha keskin ve net görüntü sağlar.

UHD ya da ultra yüksek çözünürlük gibi isimlerle de bilinen ultra high çözünürlük gerçek 4K deneyimi sunar.

Axen 4K ultra HD televizyonlar...

Son dönemde döviz kurundaki yükseliş nedeniyle televizyon fiyatları da oldukça arttı. Fakat Axen, televizyon modellerini diğer markalara kıyasla daha uyguna satıyor. Peki Axen 4K Ultra HD TV'ler ne kadar?


Geri Dön