26 / 04 / 2024

Axess Kart, elektronik, mobilya ve yapı market alışverişlerinizde 75 TL chip paza kazandırıyor

Axess Kart, elektronik, mobilya ve yapı market alışverişlerinizde 75 TL chip paza kazandırıyor

Axess kredi kartınızla elektronik, mobilya ve yapı market sektörlerinden yapacağınız toplam 2000 Türk Lirası ve üzeri alışverişinize 75 Türk Lirası değerinde chip para kazanma fırsatını kaçırmayın! İşte 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek kampanyanın detayları… 



BEYAZ EŞYA ALIŞVERİŞLERİ DE KAMPANYAYA DAHİL


Unutmadan belirtelim; beyaz eşya harcamalarınız da kampanyaya dahil ediliyor. Kampanya müşteri bazında ve bir müşteri Axess Kart’ın kampanyası kapsamında en fazla 75 Türk Lirası tutarında chip-para kazanabilir.
Kampanyaya yurt içindeki yaptığınız tüm elektronik, mobilya ve yapı market harcamaları dahil…

30 Eylül 2022 tarihinde saat 23:59’dan sonra yapılacak işlemler chip para kazandırmayacak.
Axess Kart kampanyasında kazanılan chip paralar kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra anında kartınıza yüklenecek. Kampanyaya bireysel Axess asıl, sanal ya da ek kartlar dahildir. Kampanyaya Wings, Bank’O Card Axess (Odea Bank), Ticari, Neo ve Free kartlar dahil edilmiyor.

Nakit çekim işlemleri, EFT veya havale, fon alım ya da satımı, BES işlemleri, anlık ya da otomatik fatura ödemeleri, vergi ödemeleri ve chip para ile yapılan alışverişlerin  kampanyaya dahil edilmediğini belirtelim. Yurt dışında yapılan harcamalar da kampanyaya dahil edilmiyor.

Alışverişin gerçekleştirildiği elektronik, mobil ya da yapı marketle ilgili iş yerinin sistemde kayıtlı ve sektör bilgisinin de doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir. Akbank’ın kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkının da olduğunu not edelim.

Ayrıntılar için http://www.axess.com.tr/

Editör Notu: Bu haber 25 Eylül 2022 tarihinde saat 07:10'da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 50 kuruş, euro 18 lira 19 kuruş, altının gramı ise 1.002 lira değerindedir.


Vakıfbank ve Halkbank'tan emekli promosyonu açıklaması! Rakamlar peş peşe geldi!

KİPTAŞ'ın 2 dev kampanyası başladı! Yüzde 20 indirimli!

İş Bankası'ndan dev kampanya! 31 Ekim'e kadar başvuran herkes faydalanacak! Hemen bakın!

 

 

 


Geri Dön