25 / 04 / 2024

ING bank harika bir kampanya duyurdu! Market alışverişlerinize ortak oluyor

ING bank harika bir kampanya duyurdu! Market alışverişlerinize ortak oluyor

Hemen hemen her üründe fiyatların artması ve özellikle temek gıda da market alışverişlerinin çok pahalı hale gelmesi bazı kampanyaları da beraberinde getirdi. Bankalar bu fiyat pahalılığını da göz önünde bulundurarak kampanyalar sunuyor. ING Bank market alışverişlerinizde 240 TL’lik kampanyasını duy



ING Bank, merkezi Amsterdam, Hollanda'da bulunan küresel bir finans kuruluşudur. 1991 yılında kuruldu ve şu anda 40'tan fazla ülkede faaliyet gösteren Avrupa'nın en büyük bankalarından biri. ING Bank, hem bireylere hem de işletmelere bankacılık, borç verme, sigorta ve varlık yönetimi dahil olmak üzere bir dizi finansal ürün 
ve hizmet sunmaktadır. ING Bank, sürdürülebilirliğe güçlü bir şekilde odaklanmaktadır ve iklim değişikliği ile mücadele için faaliyetlerini Paris Anlaşması ile  uyumlu hale getirme taahhüdünde bulunmuştur.


ALIŞVERİŞ ÖNCESİ SMS ATMAK ŞART

Yeni bir kampanyanın başlangıcını yapan ING Bank, 24 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek olan  market alışverişi kampanyasına katılım için SMS atılmasının şart olduğunu ilan etti. Bu bağlamda, ING Bank’ta kayıtlı olan telefon numaralarından ‘GIDA’ yazıp, 2205’e SMS atan ING Bank müşterilerinin kampanyadan faydalanabileceği öğrenildi.  

ING bank harika bir kampanya duyurdu! Market alışverişlerinize ortak oluyor

Sonunda 240 TL elde edilecek sağlanabilecek olan kampanyaya ait bilgi veren ING Bank, kampanya bağlamında 4-24 Şubat 2023 tarihleri arasında ING kredi kartı ile Bonus üyesi marketlerden yapılan bir kerede ve farklı günlerde 400 TL üstü her ikinci alışverişe 40 TL olmak kaydıyla, toplamda 240 TL hediye Bonus vereceğini ilan etti.

 


Geri Dön