26 / 04 / 2024

VakıfBank market alışverişlerinde sepetleri dolduracak! VakıfBank’tan büyük kampanya!

VakıfBank market alışverişlerinde sepetleri dolduracak! VakıfBank’tan büyük kampanya!

VakıfBank müşterilerini unutmuyor. Sayısız kampanyalar ile VakıfBank ayrıcalığını ortaya koyuyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte gıda market alışverişlerinde geçerli olan kampanya!



VakıfBank emekli promosyon yarışı ile adından sıkça söz ettirdikten sonra şimdi de uyguladığı kampanyalar ile gündeme geliyor. VakıfBank giyim ve kozmetik harcamalarına 150 TL Worldpuan veriyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün detayları ile VakıfBank 150 TL kampanyası...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön