19 / 04 / 2024

VakıfBank market alışverişlerinde sepetleri dolduracak! VakıfBank’tan büyük kampanya!

VakıfBank market alışverişlerinde sepetleri dolduracak! VakıfBank’tan büyük kampanya!

VakıfBank müşterilerini unutmuyor. Sayısız kampanyalar ile VakıfBank ayrıcalığını ortaya koyuyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte gıda market alışverişlerinde geçerli olan kampanya!



VAKIFBANK MARKET KAMPANYA AYRINTILARI NELERDİR?

  • VakıfBank Worldcard ile 1 ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız ilk 200 TL ve üzeri alışverişlerinden sonra, her 200 TL ve üzeri alışverişe 15 TL, toplam 150 TL Worldpuan hediye ediliyor.
  • Kampanya müşteri bazında kapsamında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler bu kampanya için geçerli değildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 150 TL Worldpuan kazanabilir.
  • Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapacak olan 200 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilmiyor.
  • Kampanyaya katılmak için Vakıf bankasında kayıtlı cep telefonu numaranızdan ''GIDA'' yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e SMS gönderebilir ya da VakıfBank Mobil’de yer alan ''Cepte Kazan” üzerinden katılabilirsiniz.
  • Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücret alınmaktadır.
  • Kampanyaya fiziki pos ve internet üzerinden yapılan alışverişler içindir.
  • Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 5 Ekim 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir halde olacaktır.
  • Worldpuan’ların son kullanım tarihi 5 Kasım 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 6 Kasım 2022 tarihinde iade edilecektir.
  • Alışverişlerin WORLD POS cihazlarından yapılması şartı koşulmuştur.

TOKİ orta sınıf konut kampanyası nedir, ne demektir? TOKİ orta sınıf konut kampanyasına kimler başvurabilir?

Tapunun kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim? İşte detaylar!

Ziraat Bankası Bankkart ile market alışverişlerinde kazançlı çıkın! Bankkart sahiplerine dev kampanya!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön