27 / 04 / 2024

harcama

harcama

Promosyon miktarları emekli ve yeni emekli olacak kişilerin gündeminde yer almaktadır. Özellikle VakıfBank promosyon 2022 ne kadar? sorusu sıklıkla sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

VakıfBank market alışverişlerinde sepetleri dolduracak! VakıfBank’tan büyük kampanya!

VakıfBank müşterilerini unutmuyor. Sayısız kampanyalar ile VakıfBank ayrıcalığını ortaya koyuyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte gıda market alışverişlerinde geçerli olan kampanya!

Enflasyon düşse de vatandaşın cebine yansımayacak

İstanbul Ticaret Odası'nın açıkladığı yüzde 99 ve yüzde 100'lük enflasyon rakamlarından sonra gözler TÜİK'in 3 Eylül'de açıklayacağı enflasyon rakamlarına çevrildi. Enflasyon rakamlarına ilişkin gelecek yılla ilgili iyimser bir tahmin geldi ancak enflasyon düşse bile yoksulluk değişmeyecek.

Garanti BBVA kredi kartı harcama verilerini açıkladı!

Garanti BBVA Kurban Bayramı kredi kartı harcama verilerini açıkladı. İşte harcamalara ilişkin tüm detaylar...

Süper Lig'de harcama limitleri açıklandı; İşte tüm takımların harcama limitleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni sezon öncesi takımların harcama limitlerini açıkladı.  TFF'nin açıkladığı tabloda yüksek harcama limiti Galatasaray'ın oldu. İkinci sırada ise Fenerbahçe var. İşte detaylar...

Kredi kartı ile harcama miktarı değişti! İşte detaylar!

Kredi kartı ile harcama miktarında değişikliğe gidildi. İşte BDDK’nın aldığı önlemler dahilinde değişen harcama miktarı!

Mahalli İdareler Harcama Belgeleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Mahalli İdareler Harcama Belgeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

En çok harcama kiraya yapılıyor!

Türkiye İstatistik kurumunun açıkladığı son verilere göre; yıllar içerisinde hane halkında en çok harcama kiraya yapıldı.

Konut harcama grubunda yüzde 14,52 artış!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, nisan ayı ana harcama gruplarında fiyat değişimleri belli oldu. Buna göre, konut grubunda yüzde 0,32 düşüş gözlendi, yıllık bazda ise konut harcama grubunda yüzde 14,52 artış gözlendi...

Apartman yöneticisi harcama yaparken nelere dikkat etmeli?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Kat malikleri kurulu kararı olmadan harcama yapmış olan yönetici, genel kurulda ibra olduktan sonra hâlâ sorumlu tutulabilir mi? Bu harcamalar için onay almış kabul edilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Toplanan deprem vergisinin 8.3 katı harcama yapıldı!

İletişim Başkanlığı, Twitter hesabından 2003-2020'de deprem bölgelerine yapılan harcama verilerine ilişkin paylaşım yaptı...

Terörden hasar gören evler için 2.6 milyar liralık harcama yapıldı!

Çevre Bakanı Özhaseki, terörden zarar gören yerlerde yapılan çalışmalarda az hasarlı, ağır hasarlı binaların yapımı, altyapı ve yeni konutlar için 2.6 milyar liralık harcama yapıldığını söyledi

En çok harcama konut ve kiraya yapılıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Alaattin Aktaş, bugünkü yazısında Türkiye İstatistik Kurumu'nun hanehalkı bütçe araştırmasını değerlendirdi. Aktaş, en yoksul yüzde 10'luk grubun en fazla konut ve kiraya harcama yaptığını ifade etti.

Tekirdağ'da sağlık hizmetlerine 1 milyar 57 milyon TL harcama yapıldı!

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut, kente 2003 yılından itibaren sağlık hizmetlerinde 1 milyar 57 milyon TL harcama yapıldığını söyledi.

İstanbul, konut ve kiraya en fazla harcama yapan il oldu!

Türkiye genelinde konut ve kiraya en fazla; gıdaya en az harcama yapan il İstanbul oldu. İstanbul'da haneler 100 birimlik tüketimin 29 birimini konut ve kiraya yatırırken; gıda ve alkolsüz içeceğe ayırdıkları miktar 16'da kaldı.

İstanbul en çok kira ve konuta harcama yapıyor!

Son yıllarda artış gösteren konut alanındaki inşaat sektörü, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre en çok harcama yapılan alan arasında gösterildi.

harcama Haberi

harcama

Emekli promosyon ödemelerinde artık sona yaklaşılmaktadır. Durum böyle olunca promosyon almayan vatandaşlar hala banka banka promosyon miktarlarını araştırmaktadır. Bu bankalar arasında VakıfBank promosyon miktarı da sorgulanıyor.

Peki VakıfBank promosyon 2022 ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar…

2022 EMEKLİ PROMOSYONU VEREN BANKALAR HANGİLERİDİR?

Emekli promosyon veren bankaların hangileri olduğu da araştırılıyor. İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Finansbank, TEB, Ziraat Bankası promosyon veren bankalar arasında yer almaktadır. Diğer tüm bankalar müşterilerine bankalarına maaşlarını taşıması haline çok ciddi promosyon olanağı sunuyor. Hal böyle olunca da banka emekli promosyon ücretleri de vatandaşlar tarafından tek tek araştırılıyor.

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR 2022?

Ziraat bankası promosyon miktarı şu şekildedir; 1.500 TL'den emekli aylığı alanlara 500 TL, 1.500 ile 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara da 625 TL,...