26 / 04 / 2024

Ayazma Emlak Konutları sözleşme imzalamak için gerekli belgeler!

Ayazma Emlak Konutları sözleşme imzalamak için gerekli belgeler!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Ayazma Emlak Konutları

İstanbul Başakşehir'de inşa edilen Ayazma Emlak Konutları'nda yer alan 2+1'den 4+1 dublekse kadar farklı tipte daireler kurayla satışa sunuldu. İşte Ayazma Emlak Konutları sözleşme imzalamak için gerekli belgeler...



Ayazma Emlak Konutları  Emlak Konut GYO  tarafından hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 445 bin TL ile 1 milyon 175 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


Ayazma Emlak Konutları sözleşme imzalamak için gerekli belgeler açıklandı. Toplamda 11 tane dairenin kura yöntemiyle satıldığı projede 50 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. 


Başakşehir  Ayazma Emlak Konutları  daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. Projede konutların büyüklükleri 107,45 metrekareden başlıyor, 275,56 metrekareye kadar yükseliyor. 


Emlak Konut Ayazma Emlak Konutları ödeme koşulları!

- 2+1 konutlar için 50 bin TL peşinat ödenmesi halinde taksitler konut teslimden itibaren başlayacak şekilde 120 ay TÜFE’li vade yapılacak. Konut tesliminde daire bedelinin yüzde 20’si kadar ara ödeme olacak. 

- 3+1 ve 3+1 dubleks konutlar için 60 bin  TL peşinat ödenmesi halinde taksitler konut teslimden itibaren başlayacak şekilde 120 ay TÜFE’li vade yapılacak. Konut tesliminde daire bedelinin %20’si kadar ara ödeme olacak. 

- 4+1 ve 4+1 dubleks konutlar için 70 bin TL peşinat ödenmesi halinde taksitler konut teslimden itibaren başlayacak şekilde 120 ay TÜFE’li vade yapılacak. Konut tesliminde daire bedelinin %20’si kadar ara ödeme olacak.


Ayazma Emlak Konutları sözleşme imzalamak için gerekli belgeler!

1- Nüfus cüzdanı

2- 3 adet vesikalık fotoğraf

3- 65 yaş üstü alıcılardan, sözleşme imzalayacağı gün tarihli sağlık kuruluşlarından temin edilecek sağlık raporu.

4- Okumu yazması olmayan alıcılar sözleşme imzalamayan beraberinden en az 2 şahitle (okuma yazması olan, T.C. vatandaş, 65 yaş altı ve akrabası olmayan) gelmesi gerekir. Şahitlerin yanında Nüfus cüzdanları olmalıdır.

5- Vekaleten işlem yapılması durumunda, imza sahibinin Noterden Düzenleme Şeklinde (Fotoğraflı) vekaletname ile sözleşme imzalama yetkisine sahip olması gerekmektedir.


Özel Durum Grubu İçin:

1-  Nüfus cüzdanı

2- 3 adet vesikalık fotoğraf

3- Şehit eşleri ve yetimlerinden, Gazilerden özel kimlik belgeleri veya ilgili kurumdanalınacak olan belge.

4-  En az %70 Engelli vatandaşlardan, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartı veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış heyet raporu.

5- Engel Durumu zihinsel olan vatandaşların mahkeme kararı ile atanan vasileriyle sözleşme imzalanabilmektedir. Mahkeme kararının, zihinsel engeli olan kişinin kurada adına çıkan daireye özel (…ada….parsel……blok…..numaralı daire için ……….. kişi adına Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalama yetkisi) alınması gerekmektedir.

6- 65 yaş üstü alıcılardan, sözleşme imzalayacağı gün tarihli sağlık kuruluşlarından temin edilecek sağlık raporu.

7- Okumu yazması olmayan alıcılar sözleşme imzalamayan beraberinden en az 2 şahitle (okuma yazması olan, T.C. vatandaş, 65 yaş altı ve akrabası olmayan) gelmesi gerekir. Şahitlerin yanında Nüfus cüzdanları olmalıdır.

8- Vekaleten işlem yapılması durumunda, imza sahibinin Noterden Düzenleme Şeklinde (Fotoğraflı) vekaletname ile sözleşme imzalama yetkisine sahip olması gerekmektedir.


Ayazma Emlak Konutları kura sonuçları tam liste için tıklayın

Ayazma Emlak Konutları kura sonuçları yedek liste için tıklayın


Tel: (216) 579 15 15

Web: http://www.emlakkonut.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön