26 / 04 / 2024

Başakşehir Evleri 2. Etap sözleşme imzalamak için gerekli belgeler!

Başakşehir Evleri 2. Etap sözleşme imzalamak için gerekli belgeler!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Başakşehir Evleri 2. Etap

Kura çekilişi dün Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'nde gerçekleşen Başakşehir Evleri 2. Etap'ta daire fiyatları 437 bin TL'den başlıyor. İşte Başakşehir Evleri 2. Etap sözleşme imzalamak için gerekli belgeler...



Toplam 250 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu Başakşehir Evleri 2. Etap'ta dairelerin alanları 117,46 metrekare ile 191,48 metrekare arasında değişiyor. 


Başakşehir Evleri 2. Etap Konutları Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar minimum 437 bin TL, maksimum 793 bin TL olarak belirlendi. 


Başakşehir Evleri 2. Etap sözleşme imzalamak için gerekli belgeler açıklandı. Projenin kura çekiliş töreni önceki gün Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'nde yapıldı. 


Emlak Konut  Başakşehir Evleri 2. Etap  ödemeleri 2+1'lerde 60 bin TL peşin, 60 bin TL teslimde; 3+1'lerde 70 bin TL peşin, 70 bin TL teslimde; 4+1'lerde ise 80 bin TL peşin, 80 bin TL teslimde şeklinde gerçekleşiyor. 


Başakşehir Evleri 2. Etap sözleşme imzalamak için gerekli belgeler!

1- Nüfus cüzdanı

2- 3 adet vesikalık fotoğraf

3- 65 yaş üstü alıcılardan, sözleşme imzalayacağı gün tarihli sağlık kuruluşlarından temin edilecek sağlık raporu.

4- Okumu yazması olmayan alıcılar sözleşme imzalamayan beraberinden en az 2 şahitle (okuma yazması olan, T.C. vatandaş, 65 yaş altı ve akrabası olmayan) gelmesi gerekir. Şahitlerin yanında Nüfus cüzdanları olmalıdır.

5- Vekaleten işlem yapılması durumunda, imza sahibinin Noterden Düzenleme Şeklinde (Fotoğraflı) vekaletname ile sözleşme imzalama yetkisine sahip olması gerekmektedir.


Özel Durum Grubu İçin:

1-  Nüfus cüzdanı

2- 3 adet vesikalık fotoğraf

3- Şehit eşleri ve yetimlerinden, Gazilerden özel kimlik belgeleri veya ilgili kurumdanalınacak olan belge.

4-  En az %70 Engelli vatandaşlardan, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartı veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış heyet raporu.

5- Engel Durumu zihinsel olan vatandaşların mahkeme kararı ile atanan vasileriyle sözleşme imzalanabilmektedir. Mahkeme kararının, zihinsel engeli olan kişinin kurada adına çıkan daireye özel (…ada….parsel……blok…..numaralı daire için ……….. kişi adına Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalama yetkisi) alınması gerekmektedir.

6- 65 yaş üstü alıcılardan, sözleşme imzalayacağı gün tarihli sağlık kuruluşlarından temin edilecek sağlık raporu.

7- Okumu yazması olmayan alıcılar sözleşme imzalamayan beraberinden en az 2 şahitle (okuma yazması olan, T.C. vatandaş, 65 yaş altı ve akrabası olmayan) gelmesi gerekir. Şahitlerin yanında Nüfus cüzdanları olmalıdır.

8- Vekaleten işlem yapılması durumunda, imza sahibinin Noterden Düzenleme Şeklinde (Fotoğraflı) vekaletname ile sözleşme imzalama yetkisine sahip olması gerekmektedir.


Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura sonuçları tam liste için tıklayın

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura sonuçları yedek liste için tıklayın


Tel: (216) 579 15 15

Web: http://www.emlakkonut.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön