07 / 05 / 2024

Ayçiçek yağında yok böyle bir şey! Market raflarında bulamayacaksınız hemen koşun

 Ayçiçek yağında yok böyle bir şey! Market raflarında bulamayacaksınız hemen koşun

Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili bomba bir gelişme yaşandı. Migros’ta 3 litre Yudum ayçiçek yağında indirim yapıldı. Buna göre 3 litre Yudum ayçiçek yağı 134,90 TL’ye satılıyordu. Ancak yeni indirimle birlikte 3 litre ayçiçek yağı 99,50 TL’ye satılmaya başlandı.



Vatandaşların en sık tükettiği ürünlerin başında ayçiçek yağı geliyor. Ne yazık ki ayçiçek yağı hem savaşın hem de enflasyonun etkisiyle cep yakmaya başladı. Durum böyle olunca marketler tarafından yapılan indirimler de çok ilgi görüyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön