25 / 04 / 2024

Aydeniz Yapısal Ürünler Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Aydeniz Yapısal Ürünler Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Kabadayı tarafından kuruldu.



Aydeniz Yapısal Ürünler Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Kabadayı tarafından kuruldu.

Aydeniz Yapısal Ürünler Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Şirket her türlü inşaat malzemelerin imalatı,toptan alım,satım,ithalat ve ihracatını yapabilir. 2-Şirket yurt içinde ve yurtdışında alt ve üst yapı tesislerin inşaatlarını üstlenebilir,yapımı için taahhütlerde bulunabilir,bu konudaki her türlü ihalelere girebilir. 3-Her türlü inşaat,sanayi ve iş makineleri cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapabilir. 3-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4-Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. 5-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü insaat islerini anahtar teslimi taahhüt etmek. 6-Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlıga baglı resmi kurulusların, kamu iktisadi tesebbüsleri, iktisadi devlet tesekkülleri, kamu iktisadi kurulusları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kurulusları tarafından yurt içinde ve yurt dısında ihaleye çıkarılan insaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, dogalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon islerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale sirkette kalırsa ihale sözlesmesi geregi isi yapmak ve teslim etmek. 7-Prefabrike insaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 8-Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müsavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danısmanlık, etüd, arastırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları olusturmak ve isletmek. 9-Sirket amacını gerçeklestirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve sahsi her türlü haklara tesis edebilir, ipotek alabilir,ipotek verebilir,ipotekleri fek edebilir,3.sahıslara borçlarının teminatını teskil etmek üzere, sirket adına kayıtlı gayrimenkulleri diledigi sart ve kosularda ipotek verebilir, sirket gayrimenkulleri mükellefiyeti üzerinde irtifak, infa,sukna gayrimenkul mükellefiyeti,kat irtifakı,kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tahsisi, infaz, tevhid,taksim,parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçeklestirebilir.


Geri Dön