25 / 04 / 2024

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, kentte hayata geçirilecek toplu konut projesi hakkında bilgi verdi. 



Aydın'a  bağlı Buharken'tte hayata geçirilecek bugüne kadar sayısız projeyi hayata geçiren Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, şehre değer katacak yeni projeleri art arda ardına hayata geçirmeye hazırlanıyor.Yeni Asır'dan Kazım Yörükçe'nin haberine göre; Buharkent Belediyesi tarafından önümüzdeki günlerde peş peşe arda arda meydan, pazaryeri ve toplu konut projelerinin ilçeye ayrı bir güzellik katması bekleniyor.

Aydın Buharkent e toplu konut müjdesi!

Buharkent Belediyesi'nin Toplu Konut Projesi'nde inşaat çalışmaları sene sonunda biteceğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Erol, "İçerisinde yeşil alan, kapalı ve açık otopark olacak yeni bir yaşam alanında 43 aile ev sahibi olabilecek.İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini, projeye vatandaşların yoğun bir şekilde rağbet gösterdiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Erol "Toplu konutlarımızda inşaat çalışmaları eksiksiz şekilde ilerliyor. Bu projemiz, 43 daire, 1 kapıcı dairesi ve 4 dükkandan oluşuyor. İçerisinde yeşil alan, kapalı ve açık otopark olacak yeni bir yaşam alanı inşa ediyoruz. Belediyemizin imkanları doğrultusunda yapılan projemize yoğun bir ilgi var. Projemizi 2021 yılının sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Aydın Buharkent e toplu konut müjdesi!

Aydın'ın en güzel ilçesini Buharkent'e dönüştürme sloganı ile çalışma yapan Belediye Başkanı Mehmet Erol, peş peşe gerçekleştirdiği Gelembe Mesire Alanı, 15 Temmuz Millet Bahçesi ve Kent Müzesi açılışlarının ardından kent merkezinde hayata geçirecek.

Aydın'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!


Geri Dön