26 / 04 / 2024

Kocaeli Körfez'e ucuz konut müjdesi!

Kocaeli Körfez'e ucuz konut müjdesi!

Körfez Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, vatandaşlara konut müjdesi verdi.



Cumhur ittifakı Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Körfez’de Samsunlular Mahallesi olarak bilinen ve yıllardır taşınması gündemde olan Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda vatandaşların sorunlarını dinleyen Büyükakın’a Körfez Belediye başkan adayı Şener Söğüt de eşlik etti.

Özgür Kocaeli'de yer alan habere göre, toplantıda ilk sözü alan Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, bölgedeki sıkıntıları bildiklerini kaydetti.

Sögüt, “Burası daha önce riskli alan ilan edilmiş, başka sıkıntılar olmuş. Burada iyi bir görüntü olmadığını biliyoruz. Başkanımız da vatandaşlarımızla görüşmek istedi, bunun için buraya geldik, ne yapacağımıza birlikte karar verelim” açıklamasında bulundu:

Samsun Mahallesi’ne benzer bir yerin olmadığına dikkat çeken Büyükakın “Burada 35 bin metrekarelik bir inşaat var, 365 ayrı malik var, ben şu anda Büyükşehir Belediye Başkanı değilim, seçildiğimde büyükşehir belediyemiz bunu yapar. TOKİ’nin girmesine gerek yok, bunu yapmaya gücümüz yeter” dedi.


Geri Dön