26 / 04 / 2024

Tahir Büyükakın kimdir

Tahir Büyükakın kimdir

Kocaeli’de gerçekleşen Kartepe Zirvesi’nin kapanışında konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, “Bilerek bir risk aldık. Kentlerdeki mutsuzluğun da ele alınacağını bile bile bu konuyu gündeme getirdik. Şehirlerde mutluluk ve mutsuzluğun sorgulanmasını istedim” dedi...

Kocaeli'ye sosyal konut müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ekmek, ulaşım ve sosyal konut projeleri hakkında konuştu.

Kocaeli Körfez'e ucuz konut müjdesi!

Körfez Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, vatandaşlara konut müjdesi verdi.

Tahir Büyükakın kimdir?

Tahir Büyükakın, 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olakrak açıklandı. Peki, Tahir Büyükakın kimdir?

Tahir Büyükakın, İnşaat Mühendisleri Odası'nı ağırladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Tahir Büyükakın makamında yeniden İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığına seçilen Tolga Ok ve yönetim kurulu’nu ağırladı.

Kamu kurumlarının deprem harcamaları için tahsis ettiği kaynağın büyüklüğü 1 trilyon 139,7 milyar lira oldu!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, bütün kamu kurumlarının geçen sene deprem harcamaları için tahsis ettiği kaynağın büyüklüğünün, bağış hesaplarıyla birlikte 1 trilyon 139,7 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

Türkiye'deki fon yatırımları büyüklüğü rekor kırdı! 514,8 milyar TL'nin yüzde 98,5'i yerli yatırımcıların!

Türkiye'deki fon yatırım büyüklüğü rekor kırdı. 514,8 milyar Türk Lirası ile rekora koşan fon büyüklüğünün yüzde 98,5'ini yerli yatırımcıların portföyü meydana getirdi. İşte ayrıntılar...

Martı GYO portföy büyüklüğünü ikiye katlayarak rekor kar açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri’nin bağlı ortaklığı Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföy büyüklüğünü ikiye katladı ve rekor kar açıkladı. İşte Martı GYO tarafından yapılan kar açıklaması...

Darıca Millet Bahçesi'ne 3. etap geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın, Darıca’da yaptığı gözlemlerde millet bahçesine ilişkin müjde verdi. Büyükakın, Darıca Millet Bahçesi'nin 3. etabında çalışmaların 2022'de başlayacağını söyledi.

Gebze-Darıca metrosu ile emisyon sorunu ortadan kalkacak!

Gebze'de hayat geçirilen metro projesi hakkında açıklama yapan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Metrosu ile trafik ve emisyon sorununun azalacağını dile getirdi.

Gebze-OSB metro hattı 2023'te hizmete açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 2023 senesinde Gebze-OSB metro hattının hizmete açılacağını dile getirdi.

Re-Pie Portföy, büyüklüğünü 5 milyar TL'ye çıkaracak!

Re-Pie Portföy Yönetimi, 2020 yılında 464 milyon Türk Lirası olan portföy büyüklüğünü Haziran 2021 itibariyle 3.5 milyar Türk Lirası'na ulaştırdı. Şirketin 12 gayrimenkul, 10 girişim sermayesi yatırım fonu ve bir emeklilik fon bulunuyor. 

Kocaeli'de kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Olası bir depreme karşı Kocaeli'de çalışmaların hızlandığını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yapılan çalışmaları anlattı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Re-Pie Portföy, portföy büyüklüğünü 4 milyar TL'ye yükseltecek!

Türkiye’nin bankacılık dışı en büyük portföy yönetim şirketi olan Re-Pie Portföy, 2021 yılı içerisinde enerji, gıda ve teknoloji sektörlerinde yapacağı yeni yatırımlarla portföy büyüklüğünü 2.4 milyar TL’den 4 milyar TL seviyesine yükseltmeyi planlıyor. 

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

Tahir Büyükakın'dan arsa uyarısı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükşehir Meclisi’nde yaptığı konuşmada arsalarını satmak isteyen vatandaşları, arsalarını satmamaları konusunda uyardı. 

Gebze Pelitli'de hak sahipleri tapularına kavuştu!

Gebze'nin Pelitli mahallesindeki hak sahipleri tapularını teslim aldı. Hak sahiplerine tapular Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz,Kocaeli Büyükşehir Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler tarafından verildi. 

Tahir Büyükakın kimdir Haberi

Tahir Büyükakın kimdir

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve çok sayıda paydaşın katkısı ile yapılan Kartepe Zirvesi-2019, zirvenin değerlendirildiği kapanış oturumu ile sona erdi. 3 gün süren ve ‘Kentleşme ve Mutlu Şehir’ temasıyla adı altında yapılan Zirve’ye Türkiye ile 18 ülkeden 180’i aşkın akademisyen, siyasetçi, entelektüel ve bilim insanı katılım sağladı. Kapanış oturumuna Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın’ın yanı sıra zirvenin paydaşlarını temsilen düzenleme kurulu üyeleri Prof. Dr. Yılmaz Bingöl-Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Prof. Dr. Veysel Bozkurt-İstanbul Üniversitesi, Prof. Dr. Dilek Demirbaş-İstanbul Üniversitesi, Prof. Dr. Haluk Selvi-Sakarya Üniversitesi, Prof. Dr. İbrahim Şirin-Kocaeli Üniversitesi katıldı.

‘Gençler istedi biz anında yaptık’

Çağdaş Kocaeli'nin haberine göre, Prof. Dr. Yılmaz’ın yöneticiliğini yaptığı kapanış oturumunda, “Gençlerimizle daha fazla konuşmaya ihtiyacımız var” diye konuşan Büyükakın, “Somut olarak bayanlar gece...