07 / 05 / 2024

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediyesi, Toplu Konut Projesi için çalışmalara başladı. İlçeye yeni yaşam alanı sunacak projenin 2021'nin sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. 



Aydın Buharkent Belediyesi, konut inşaatı için çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Ses Gazetesi'nde Mehmet Kavas'ın haberine göre; bugüne kadar çok sayıda başarılı projeleri üstlenen  uharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçede yeni bir konut projesini hayata geçiriyor. Projenin hayırlı olmasını dileyen Başkan Erol, “Buharkent Hükümet Konağı ile yeni inşaatına başlanan Anadolu Lisesi’nin arasındaki arsa üzerine Buharkent Belediyesi tarafından yapılacak toplu konutlarımızda inşaat çalışmalarına başladık. Bu projemiz, 43 daire, 1 kapıcı dairesi ve 4 dükkandan oluşuyor. Ön satışlarda 25 tane dairenin satışını gerçekleştirdik. İçerisinde yeşil alan, kapalı ve açık otopark olacak yeni bir yaşam alanı inşa edeceğiz. Belediyemizin imkanları doğrultusunda yapılacak olan projemize yoğun bir ilgi var. Projemizi 2021 yılının sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Aydın Buharkent e toplu konut müjdesi!

“BUHARKENT İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” 

Tek amaçlarının Buharkent halkına hizmet vermek olduğunu dile getiren  Başkan Erol, “Biz vatandaşlarımıza hizmet etmek için göreve geldik. Bu bilinçle görev süremiz içerisinde çok önemli hizmetleri her alanda gerçekleştirdik. Buharkent’in refah ve huzurunu arttırmak için çalışmalarımızı gece-gündüz demeden sürdürüyoruz. Hedefimiz, her alanda Buharkent’i hak ettiği noktaya taşımak. Milletimizden alacağımız bu güçle Buharkent’i hak ettiği noktaya taşıyacağız. Her şey daha güzel bir Buharkent için. Buharkent’e en güzel şekilde hizmet ederek marka ilçe yapma hedefi doğrultusunda yolumuza emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Aydın İncirliova'daki Kültür Park'ın tesisleri yıkılacak!


Geri Dön