25 / 04 / 2024

Aydın Efeler'de ruhsat sorunu çözüldü!

Aydın Efeler'de ruhsat sorunu çözüldü!

Aydın' ın Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ' nün bütün birimlerinin hizmet vermeye başlamasıyla inşaat sektöründe yaşanan ruhsat krizinin bittiğini açıkladı...



Aydın'ın Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün bütün birimlerinin hizmet vermeye başlamasıyla inşaat sektöründe yaşanan ruhsat krizinin bittiğini açıkladı. 


Efeler'de nisan ayından bu yana inşaat sektöründe devam eden ruhsat krizi çözüme kavuştu. Efeler halkma hizmet venneye devam edeceklerini belirten Başkan özakcan, "Mevcut imkanlar ölçüsünde, ESKO İşhanı'nın üçüncü kat bürolarının kiralanmak suretiyle, belediye hizmet binası olarak kullanılabilmesi için bakımı ve onarımı yaptık. Devlet Malzeme Ofisi'ncîen personelin ihtiyacı için gereken büro, kırtasiye ve bilgisayar malzemelerinin alımı gerçekleştik. Aydın Biiyükşehü' Belediyesi bünyesinde bulunan arşiv evraklarıyla yine belediyemize dahil olan Umurlu, Dalama, Çeştepe, Tepecik, Ovaeğmir beldeleri ve köylerimize ait bilgilerin bulunduğu Aydın İl özel İdaresi'nden arşiv bilgilerinin belediyemize transferi sağlanmasıyla büiikte ruhsat krizi de çözüme kavuşmuş oldu" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön