20 / 04 / 2024

Aydoğan İnşaat, mahalle havasını Tuzla'ya getiriyor!

Aydoğan İnşaat, mahalle havasını Tuzla'ya getiriyor!

Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye, Moda gibi semtlerde yaptığı A plus butik projelerle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat, yeni projesi Aydoğanpark Tuzla'nın tanıtımını dün Büyük Kulüp'te gerçekleştirdi.




Aydoğan İnşaat, Tuzla'da sosyal tesisleri ve mahalle havasını yaşatacak düzenlemeleriyle ön plana çıkan Aydoğanpark Tuzla'yı tanıttı. Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye, Moda gibi İstanbul Anadolu yakasının önemi semtlerinde yaptığı A plus butik projelerle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat, yeni projesi Aydoğanpark Tuzla'nın tanıtımını dün Büyük Kulüp'te gerçekleştirdi. 

Aydoğan İnşaat, mahalle havasını Tuzla ya getiriyor!


Basın toplantısında projeyi tanıtan Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, "Anadolu yakasının en iddialı projelerine imza attıktan sonra şimdi de İstanbul'un ulaşımı en kolay noktası hâline gelecek Tuzla'da, AydoğanPark Tuzla projemizle yer almaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. Diğer tüm inşaatlarımızda olduğu gibi Tuzla'da da Aydoğan İnşaat farkını ortaya çıkaracağız" ifadelerini kullandı. Tuzla'nın gözde yerlerinden İstasyon Caddesi'nde 19.810 metrekarelik inşaat alanında, 2 parsel üzerine inşa edilen Aydoğanpark Tuzla'nın 6 blok ve 118 daireden oluştuğunu anlatan İrfan Akdoğan, mahalle hayatının sıcaklığını yaşatmaya özen gösterdikleini belirtti. 

Tuzla'nın Marmaray, metro gibi projelerle ulaşımın en kolay olduğu yerler arasına gireceğini kaydeden Aydoğan, marina projesinin de bölgeye katacağı değeri hatırlattı. 


Aydoğan, dairelerin en geç 18 ay sonra teslim edileceğini, brüt metrekare üzerinden metrekare fiyatının 2 bin 750 TL'yi geçmeyeceğini anlattı. 


Akdoğan, brüt ile net arasındaki farkın yüzde 1220 oranını aşmamasına özel önem gösterdiklerini de sözlerine ekledi. 


TUZLA'DA YENİ BİR YAŞAM 

Fitness, sauna, çocuk parkı, kapalı otopark, çok amaçlı spor sahası, yüzne havuzu, çocuk yüzme havuzu gibi sosyal altyapıya sahip Aydoğanpark Tuzla'da, dairelerin brüt metrekareleri 65-230 arasında değişiyor. 


Taraf


Geri Dön