19 / 04 / 2024

Aydoğan park tuzla projesi

Aydoğan park tuzla projesi

Dairelerin brüt metrekareleri 65-230 metrekare arasında değişiyor. 2+1,3+1,3+2 ve 4+2 olarak tasarlanan site 19 bin 810 metrekarelik inşaat alanında, 2 parsel üzerine inşa ediliyor...

Aydoğan Park Tuzla'da metrekaresi 2 bin 750 TL!

AYDOĞAN İnşaat, yeni projesi Aydoğan Park Tuzla'yı metrekaresi 2 bin 750 TL'den satışa çıkardı. İstanbul Anadolu yakasının önemli semtlerinde yaptıkları A plus butik projelerden sonra, Aydoğanpark ile Avrupa yakasına geçtiklerini söyledi...

Aydoğan İnşaat, mahalle havasını Tuzla'ya getiriyor!

Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye, Moda gibi semtlerde yaptığı A plus butik projelerle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat, yeni projesi Aydoğanpark Tuzla'nın tanıtımını dün Büyük Kulüp'te gerçekleştirdi.

İlyada Park 2. etap projesi için start verildi!

İlyada Park 2. etap projesi, Aydoğan İnşaat ve Sönmezler inşaat tarafından Çanakkale'nin prestijli semti Kepez Hamidiye bölgesinde yükseliyor. İlyada Park 2. etap birinci etabın hemen yanına yer alacak. 

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğan tarafından kuruldu.

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Aydoğan tarafından kuruldu.

Kınaoğlu İnşaat Temizlik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kınaoğlu İnşaat Temizlik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Aydoğan tarafından kuruldu.

Mimar Metin Aydoğan vefat etti! 

Mimar ve Yazar Metin Aydoğan, geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Albatros arazisine inşaat eleştirisi!

İstanbul Büyükçekmece mitingde Albatros arazisine inşaat yapılmak istenmesini eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parkın birilerine peşkeş çekildiğini ifade eti. 

Ats Trio Park'ta 506 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Ats İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ats Trio Park, Tuzla'da merkezi konumda bir yaşam olanağı sunuyor. Projede fiyatlar 506 bin TL'den başlıyor...

TOKİ Kayaşehir'de 1.5 milyon metrekarelik park inşa ediyor!

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'de 1.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip olacak park inşa ediyor. 4 etaptan oluşan parkın birinci etabında inşaat devam ediyor. TOKİ Başkanı Turan park inşaatında incelemelerde bulundu.

Aydoğan Duvar Kağıdı Ve Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğan Duvar Kağıdı Ve Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Aydoğan tarafından kuruldu. 

Keçiören Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Keçiören'e inşa edilecek olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

Park Planet Şenkaya ne zaman teslim?

240 adet daireden oluşan Park Planet Şenkaya projesinde daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Peki Park Planet Şenkaya ne zaman teslim?

Park Mavera 3 satılık ev fiyatları!

Toplam 723 daireden oluşan Park Mavera 3 satılık ev fiyatları 213 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir'e bağlı Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor.

Yılmaz Aydoğan: İstikrarın devamı ekonomiye yansıyacak!

Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, siyasi iktidarın istikrarının ekonomiye can vereceğini ifade etti. Aydoğan Tuzla ve Pendik'te yer alan 2 konut projesinin de devam ettiğini söyledi.

Aydoğan park tuzla projesi Haberi

Aydoğan park tuzla projesi

Aydoğan İnşaat tarafından Tuzla da inşa edilen proje 6 blokta 118 daireden oluşuyor. 


Dairelerin brüt metrekareleri 65-230 metrekare arasında değişiyor. 2+1,3+1,3+2 ve 4+2 olarak tasarlanan site 19 bin 810 metrekarelik inşaat alanında, 2 parsel üzerine inşa ediliyor. Şirket yetkilileri projenin ilk satışa çıktığında metrekare satış fiyatının 2 bin 750 lira olduğunu, 2 ay gibi kısa bir sürede rakamın yüzde 45 artışla 3 bin 500 liraya yükseldiğini dile getiriyor. 

Gelirini katladı İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı geçtiğimiz yıla ilişkin son finansal rakamlarını açıkladı. 


Şirket bir önceki yıla göre 2013 yılı sonu itibarıyla net dönem kârını yüzde 77.5 oranında artırarak 116 milyon 156 bin 720 liraya çıkardı. Söz konusu kâr, satışlarının büyük bölümü tamamlanan Çınarlı Bahçe Tuzla Projesi'nden ve geçtiğimiz ağustos ayında gerçekleşen otellerin satışından...