25 / 04 / 2024

Aydos Country Sancaktepe ev fiyatları 2018!

 Aydos Country Sancaktepe ev fiyatları 2018!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Aydos Country

Doğa ile bütünleşmek isteyen aile ve yatırımcılara birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri sunan Aydos Country projesinde ev fiyatları 435 bin TL'den başlıyor..



50 bin metrekare arsa alanına sahip olan  Aydos Country   projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirildi. Proje Aydos Ormanı’nda görülen taş, manolya, kiremit ve koyu yeşil yaprak rengi gibi doğanın renklerinden esinlenilen tonlarla renkli bir mimari ile tasarlandı.  

 

Doğa ile bütünleşmek isteyen aile ve yatırımcılara birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri sunan Aydos Country projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlara yer veriliyor. 

 

Konutların teslimi hemen yapılan Sinpaş Aydos Country'de 3 bin 800 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün. Projede daire büyüklükleri 71 metrekare ile 209 metrekare arasında değişiyor.
 
Aydos Country Sancaktepe ev fiyatları 2018!
 
Toplam 900 daireden meydana gelen Aydos Country Sancaktepe ev fiyatları 435 bin TL'den başlıyor. Projede yüzme havuzu, fitness & wellness club, tenis kortu, çok amaçlı spor sahası ve yürüyüş yolları olanakları da  sunuluyor.  


 
Adres: Veysel Karani Mahallesi, Gülhane Caddesi No:7 Sancaktepe/İSTANBUL
 
Tel: 444 1 440
Web: http://aydoscountry.com
Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön