19 / 04 / 2024

Aykurt Nuhoğlu: İşimiz sadece plan onaylamak değil!

Aykurt Nuhoğlu: İşimiz sadece plan onaylamak değil!

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu İstanbul Büyük Şehir Meclisi’nin 138 maddeden oluşan Ekim ayı gündemini eleştirerek meclis üyelerini sorumluluk almaya çağırdı.




Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu İstanbul Büyük Şehir Meclisi’nin 138 maddeden oluşan Ekim ayı gündemini eleştirerek meclis üyelerini sorumluluk almaya çağırdı. Meclis gündem maddelerinin tamamının imar ve plan değişiklikleri hakkında olmasını eleştiren Nuhoğlu “Buralar siyasal meclislerdir sadece imar planları değişikliği yapmak için burada bulunmuyoruz. 15 milyonu ilgilendiren tüm konulardaki düzenlemelere bakmalıyız.” dedi.


İstanbul Büyük Şehir Meclisi’nin Türkiye’nin ikinci büyük meclisi olduğunu hatırlatan Nuhoğlu; "Bizler bu mecliste 15 milyonun hepsinin ihtiyaçlarını ve yaşadığı zorlukları burada konuşmak zorundayız. Bu bizim görevimiz. Yoksa sadece plan değişikliği tartışıp İstanbul'da otel, alışveriş merkezi ile arazileri imara açarsak insanlara büyük kötülük yapmış oluruz” diyerek meclis üyelerini İstanbul’un eğitim ve sosyal sorunları ile ilgili sorumluluk almaya davet etti.



Kadıköy Belediyesi


Geri Dön