19 / 04 / 2024

Aypark Residence ne zaman teslim?

Aypark Residence ne zaman teslim?

Firma: Katal İnşaat

Proje: Aypark Residence

Toplam 217 adet daireden oluşan proje İzmir İl'i, Karşıyaka İlçe'sinde yer alıyor. Projede daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Peki Aypark Residence ne zaman teslim?



'Aypark Residence ne zaman teslim?' sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer özelliklerine değinelim. Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Katal İnşaat imzasına sahip.


Aypark Residence sosyal kullanım alanları

Toplam 217 adet daireden meydana gelen projede ortak yaşam seçeneklerine göre otopark, güvenlik, kreş, lobi, spor salonu, resepsiyon, yüzme havuzu ve aktivite alanları yer alıyor.  


İzmir  Aypark Residence  nerede?

Lansman öncesi kampanyası devam edilen proje Katal İnşaat imzasıyla yükseliyor.  İzmir  İl'i, Karşıyaka İlçe'sinde yer alan projede daire satışları 6 Şubat Cumartesi günü başlaması planlanıyor.


Aypark Residence ne zaman teslim?

Daire satışlarına 6 Şubat Cumartesi günü başlaması planlanılan projede teslimler Ocak 2017 tarihinde yapılması öngörülüyor. Daire alanlarının 140 metrekareden başlayıp 197 metrekareye kadar yükseldiği projede daire tipleri  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Aypark Residence adres

Yeni Girne Cad. N: 212 Karşıyaka/İZMİR


Karşıyaka Aypark Residence iletişim

Telefon:4446191

Web: http://ayparkresidence.com/

Tülay ÇENESİZ/Konutfirsatlari.com


projeye sor



Geri Dön