24 / 04 / 2024

Ayşe Boyner Faraway’in ilk mağazasını açtı!

Ayşe Boyner Faraway’in ilk mağazasını açtı!

Boyner’in üçüncü nesil temsilcilerinden Ayşe Boyner, ailesinin izinden giderek kendi markası olan Faraway’in ilk mağazasını açtı...



Hürriyet gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Üstündağ bugün köşesinde "Dedesinin izinde...Mağazasını açtı" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları;

Türkiye’nin perakende devleri arasında yer alan Boyner’in üçüncü nesil temsilcilerinden Ayşe Boyner, ailesinin izinden giderek kendi markasını oluşturdu ve ilk mağazasını açtı.

Nisan 2019’da yarattığı Faraway markasıyla büyük başarı elde eden Ayşe Boyner, geçen ay Bebek Yokuşu’nda açtığı mağazasıyla da yeni bir heyecan yaşıyor.

Markasının adı Faraway’in anlamı ‘uzaklar’dan ilham alan Ayşe Boyner, ilk koleksiyonunu hazırlarken Afrika’dan, ikincisi için de İngiliz sahil köylerinden yola çıkmıştı.

Boyner, Meksika’dan ilham alarak hazırladığı üçüncü koleksiyonunu da raflara çıkardı.

Boyner’in Meksika’nın sembollerinden kaktüslerle kırmızı, yeşil, sarı ve mavi tonlarını bol bol kullandığı ürünler, beğeni topladı.

AYNI ÇATI ALTINDA FARKLI MARKALAR

Ayşe Boyner bu yeni yolculuğunda dedesi Ali Osman Boyner’in izinden gidiyor ve mağazasında başka markalara da yer veriyor. 

Tıpkı dedesinin kurduğu Çarşı Mağazaları’nda olduğu gibi Faraway’de de birçok niş marka aynı çatı altında.

Örneğin Atölye Patika’nın sabunları, kardeşi Emine Boyner Kürşat’ın seramikleri ve zeytin ağacından servis tabakları, Darwin Botanicals’ın saç aksesuvarları ...

Unutmadan söyleyeyim...

Yaz koleksiyonunun teması Meksika olduğundan, bu yaz Bebek Yokuşu’nda bol bol Meksika rüzgarı estirecekler! Bütün aksesuvarlarıyla Meksika’yı yaşatacak olan mağazada, bazı günler canlı müzik de yapılacak.


Geri Dön