27 / 04 / 2024

Ayyıldız Nidapark satış ofisi!

Ayyıldız Nidapark satış ofisi!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Ayyıldız

Ayyıldız Nidapark satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje Kağıthane'nin en merkezi konumunda, metro istasyonun hemen yanında yükseliyor. 



Ayyıldız Nidapark projesi az katlı yapısı ve yatay mimari ile dizayn ediliyor. Toplamda 95 daireden meydana gelen projenin  giriş katında, mağaza ve dükkanlardan oluşan 10 ticari ünite bulunuyor. 

Cendere Caddesi ve Develi Caddesi arasında inşa edilen Ayyıldız Nidapark projesi  Tahincioğlu Gayrimenkul  imzasını taşıyor.

Ayyıldız Nidapark projesinde  61 adet 1+1 daire, 10 adet 2+1 daire, 12 adet 2,5+1 daire, 9 adet 3+1 daire ve 3 adet 4+1 daire yer alıyor. Projede simpleks ve dubleks daireler de yer alıyor. 

Fiyatların 682 bin TL ile 2 milyon 660 bin TL arasında değiştiği projede fitness, soyunma odası, sauna alanları, açık yüzme havuzu, süs havuzu, kış bahçesi, iç avlu, teras oturma alanları mevcut.


Ayyıldız Nidapark projesi konum olarak; Kağıthane'nin en merkezi konumunda, metro istasyonun hemen yanında hayata geçiriliyor. 

 

Ayyıldız Nidapark satış ofisi!
Web: http://www.nidaparkayyildiz.com
Tel: 444 4 846 

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön