19 / 04 / 2024

Aze Tower Ümraniye'de teslimler 2018'de!

Aze Tower Ümraniye'de teslimler 2018'de!

Aze Grup, kentsel dönüşüme geliştirdiği lüks projelerle katkı sağlamaya devam ediyor. Firma'nın Ümraniye'de hayata geçirdiği Aze Tower'da teslimler 2018'de yapılacak..



Teslimlerinin Haziran 2018 tarihinde yapılması planlanan Aze Tower projesi Ümraniye'de inşa ediliyor. Proje tek blokta toplam 75 daireden meydana geliyor.


İnşaat sektöründe imzasını attığı lüks konut projeleri ile adından sıklıkla söz ettiren Aze Grup, kentsel dönüşüme geliştirdiği lüks projelerle katkı sağlıyor. 


Aze Tower projesi ile Ümraniye’ ye lüks bir proje kazandıran şirket yeni projeler içinde hızını arttırıyor.


Bu zamana kadar onlarca projesinde yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Aze Grup, gerçekleştirdiği her projede müşteri memnuniyetini yüzde yüz oluşturmanın mutluluğunu yaşıyor.


Aze Tower projesinin mimari ile daha şimdiden Ümraniye’ de konuşulan bir proje olmayı başardığını söyleyen Genel Koordinatör İkram Erez; Aze Tower sosyal alanları ile insanlara mutluluk veriyor. Kapalı havuz, kapalı spor salonu, fitness alanı, açık ve kapalı otopark, çocuk oyun parkı gibi onlarca sosyal alanı ile dolu dolu bir yaşam sunduğumuz projemizde çalışan aileler için mükemmel özelliklerde kreş de düşündüklerini sözlerine ekledi.



http://www.azetower.com






Geri Dön