26 / 04 / 2024

Azim Öztürk Seyhan'a Hayal Park sözü verdi!

Azim Öztürk Seyhan'a Hayal Park sözü verdi!

Seyhan Belediye Başkanı ve Ak Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Azim Öztürk, Güney Mahallelerinin büyük çoğunluğuna hizmet verecek yeni bir Hayal Dünyası projesinin fizibilitesinin tamamlandığını söyledi...



Seyhan Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Azim Öztürk, Mardin Gelinkayalılar Derneğini ziyaret etti. Beraberinde Ak Parti Milletvekili Şükrü Erdinç, Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk ve partili yöneticilerle gelen Başkan Prof. Dr. Öztürk'e dernek üyeleri ve bölge halkı büyük ilgi gösterdi. 


Aynı zamanda Gelinkayalılar Taziye Evi olarak da kullanılan dernek binasında geçmiş hizmet dönemini değerlendiren ve yeni döneme dair gerçekleştireceği projelerini açıklayan Başkan Prof. Dr. Öztürk, "Sizin kabul etmediğiniz, sizin benimsemediğiniz hiçbir projeye başlanmayacak, sizlerin bizden istediği her konuda belediyemizin imkânlarının son noktasına kadar çalışma yapılacak" diye konuştu. 


Mardin Gelinkayalılar'a Başbakan Erdoğan'ın selamını da aktaran Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, "Türkiye'nin en büyük ve en hızlı kentsel dönüşümünü tamamlamak çok şükür ki bize nasip oldu. Bu anlamda bu bölgenin de kentsel dönüşüm taleplerine gereken cevabı vereceğimizin bilinmesini istiyorum. Özellikle Barbaros ve Bey Mahallelerine yönelik çalışmalar son aşamasına geldi. Ekiplerimizin teknik ve altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından bölgede kentsel dönüşüm adına ilk temeli en kısa sürede atacağız" dedi. 


GÜNEY'E YENİ HAYAL PARK MÜJDESİ 


Seyhan Belediye Başkanı ve Ak Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Azim Öztürk, Güney Mahallelerinin büyük çoğunluğuna hizmet verecek yeni bir Hayal Dünyası projesinin fizibilitesinin tamamlandığını söyledi. Başkan Prof. Dr. Öztürk, ilki kuzey Adana'ya inşa edilen ve büyük ilgi gören Hayal Park'ın bir yenisinin bu kez Güney Adana'ya yapılacağını müjdeledi. 


KIRTASİYE YARDIMI 


Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, yeni hizmet döneminde gerçekleştirilecek çalışmaları sıralarken ilkokula yeni başlayacak ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz kırtasiye yardımı yapılacağını açıkladı. Başkan Prof. Dr. Öztürk, "Ders kitaplarını devletimiz veriyor. Kırtasiyenizi de biz vereceğiz" diye konuştu. 


Adana Medya 


Geri Dön