19 / 04 / 2024

Azim Öztürk'ten asgari ücretliye ev projesi!

Azim Öztürk'ten asgari ücretliye ev projesi!

SEYHAN Belediye Başkanı Azim Öztürk, yeni hizmet döneminde gerçekleşecek mega projelerini açıklarken, "Halkımızın bizim için uygun gördüğü 'Azim varsa çözüm var' tespitine layık olmaya çalışacağız" dedi...



Yönetim anlayışındaki pratik çözümleri nedeniyle Seyhan'da yaşayanlar, 'Azim varsa çözüm var' diyor.


SEYHAN Belediye Başkanı Azim Öztürk, yeni hizmet döneminde gerçekleşecek mega projelerini açıklarken, "Halkımızın bizim için uygun gördüğü 'Azim varsa çözüm var' tespitine layık olmaya çalışacağız" dedi. Özellikle sosyal projeler ve karşılıksız yardımlar konusunda ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olduğunu ve yüzlerini güldürdüğünü belirten Öztürk, "Yeni dönemde uygulanacak, 'asgari ücretliye ev, şehit yakınlarına konut hediye edilmesi ve ihtiyaç duyulan her yerde kentsel dönüşüm yapılması noktasındaki projelerimiz halkımızın büyük takdirini kazanmıştır" dedi. 


Başkan Azim Öztürk, yeni dönemde inşa edilecek devasa projelerin yine kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını söyledi. Öztürk, "Geride kalan dönemde pek çok ilk'e ve rekor'a Seyhanlı kardeşlerimizle hep birlikte imza attık. 

Yeni dönemde de kentsel dönüşüm başta olmak üzere, güney mahallelerine hitap edecek yeni Hayal Park, Eğlence Vadisi, Bilim Merkezi gibi pek çok mega çalışmayı en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu. 


Sabah Güney 


Geri Dön