20 / 04 / 2024

Aziz Birsin, Bodrum Marina'da Paella Restaurant'ı açtı!

Aziz Birsin, Bodrum Marina'da Paella Restaurant'ı açtı!

Bodrum Jasmin Court Oteli'nin sahibi işadamı Aziz Birsin, Bodrum Marina'nın içinde 500 bin TL'lik yatırımla açtığı ve İspanyolların geleneksel yemeği Paella'nın adını verdiği lüks restoranda altın çatal-kaşıkbıçak takımlarıyla servis yapacak



Bodrum Jasmin Court Oteli'nin sahibi işadamı Aziz Birsin, Bodrum Marina'nın içinde 500 bin TL'lik yatırımla açtığı ve İspanyolların geleneksel yemeği Paella'nın adını verdiği lüks restoranda altın çatal-kaşıkbıçak takımlarıyla servis yapacak. Restoranda Petrus şarabıyla birlikte bir mönünün fiyatı 2 bin 500 TL olarak belirlendi. Birsin, Bodrum'un son dönemde dünya jet sosyetesinin de gündeminde olduğunu ancak bölgede çok salaş meknların bulunduğunu söyleyerek, üst gelir grubu yabancı turistlere ve Bodrum'u sık sık ziyaret eden yerli turistlere de hitap edecek lüks bir restoran fikrinin buradan çıktığını belirtti. İspanyoların geleneksel yemeği Paella ile deniz mahsullerü başta olmak üzere dünya mutfağından yemeklerin bulunacağı restoranda havyarlı mönüler de sunulacak. Akşamları ise restoranda Flamenco gösterileri yapılacak.

Sahneye de çıkacak
Birsin, 12 ay boyunca her pazartesi çarşamba günleri kendi restoranında sahneye çıkıp şarkı söyleyecek. 8 dilde 350 şarkılık bir repertuarı olan Birsin, daha önce de bu hobisi nedeniyle deri fabrikasının altında bir bar açarak hem kendisi hem de çalışanlarıyla şarkılar söylemişti.
Sabah


Geri Dön