24 / 04 / 2024

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir projelerine yakın takip!

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir projelerine yakın takip!

Yakından takip ettiği proje ve yatırımlar için sık sık sahaya inen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 11 ilçenin 386 mahallesinde sürdürülen "Toptan Çözüm" çalışmalarını denetledi.



 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, şehir merkezindeki mahallelerde ihtiyaç duyulan tüm fiziki düzenleme ve alt yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlamak amacıyla oluşturulan "Toptan Çözüm" ekiplerini denetledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, geçtiğimiz sene sonundan itibaren Karabağlar, Konak, Karşıyaka, Bayraklı, Balçova, Buca, Bornova, Çiğli, Gaziemir, Güzelbahçe ve Narlıdere ilçelerinde oluşturulan Toptan Çözüm ekiplerinin 386 mahallede devam ettiği çalışmaların program ve sonuçlarını yakından takip eden Başkan Aziz Kocaoğlu, bu kez sahaya inerek bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmaları inceledi.  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı, Balçova'nın Fevzi Çakmak, Karabağlar'ın Metin Oktay, Maliyeciler, Vatan ve Kazım Karabekir, Buca'nın Atatürk, Yenigün ve Kuruçeşme, Konak'ın Halkapınar, Karşıyaka'nın da Sancaklı, Örnekköy, Bahriye Üçok ve Nergis mahallellerini gezdi.

Balçova ilçesiyle başladığı turuna Karabağlar, Buca, Konak ve Karşıyaka ile devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Belediye'nin icracı birimlerinden meydana gelen Toptan Çözüm ekiplerinin kent merkezine yönelik çalışmalarında vatandaş memnuniyetinin yüksek olduğunu belirtti. Başkan Kocaoğlu, "Sık sık sahaya inerek özellikle merkezdeki imalatlarımızı yerinde görüp hem varsa hata ve eksiklerimizi telafi etmeye çalışıyor hem de hemşehrilerimizin görüş, öneri ve şikayetlerini dinliyorum. Bu turlar, bizim için olduğu kadar vatandaşlarımız için de çok yararlı oluyor" dedi.


Geri Dön