25 / 04 / 2024

aziz kocaoğlu izmir projeleri

aziz kocaoğlu izmir projeleri

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'in onay bekleyen projeleri için gittiği Ankara'da bakanlar, bakan yardımcıları ve genel müdürlerle toplantılar yaptı.

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir projelerine yakın takip!

Yakından takip ettiği proje ve yatırımlar için sık sık sahaya inen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 11 ilçenin 386 mahallesinde sürdürülen "Toptan Çözüm" çalışmalarını denetledi.

İzmir, İstanbul gibi olmasın!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'deki kentsel dönüşüm projeleri konusunda açıklamalarda bulundu.

Dünyanın en büyük çevre projesi İzmir'in!

Başkanı Kocaoğlu, "ÇED raporu çıkar çıkmaz izmir Körfezi'nde dünyanın en büyük çevre projesine adım atacağız. Belki de izmir dünya tarihine körfezini kurtaran kent, dünyanın en büyük geri dönüşümünü gerçekleştiren kent olarak geçecek" dedi

Aziz Kocaoğlu: Konak-Karaburun arası 1 saate inecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir için yapılan "büyük köy" benzetmesine karşı çıkarak, "İzmir, Türkiye’den 2,5 misli daha fazla büyüdü. Bunu Aziz Kocaoğlu yapmadı. Biz sadece görevimizi yaptık, bütçemize sahip çıktık" dedi...

Aziz Kocaoğlu: Geleceğimiz üretime bağlı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Menemen' de bulunan İzmir Serbest Bölgesi' ni ( İZBAŞ ) ziyaret ederek, işadamları ve de çalışanlarla bir araya geldi.

Kocaoğlu, İl Özel İdaresi mülklerinin devri konusunda Binali Yıldırım'ı 'aktif görev' almaya çağırdı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yerel seçimlerden sonra kapatılacak İl Özel İdaresi'ne ait mülklerin devri konusunda AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ı "aktif görev" almaya çağırdı...

Aziz Kocaoğlu'ndan yatırım açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AKP'nin "Yatırımı biz yaptık" iddialarına cevap verdi. Kocaoğlu, “Metroyu 11 kilometreden 179 kilometreye uzattık” dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Ankara çıkarması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'in onay bekleyen projeleri için gittiği Ankara'da bakanlar, bakan yardımcıları ve genel müdürlerle toplantılar yaptı.

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir projelerine yakın takip!

Yakından takip ettiği proje ve yatırımlar için sık sık sahaya inen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 11 ilçenin 386 mahallesinde sürdürülen "Toptan Çözüm" çalışmalarını denetledi.

Aziz Kocaoğlu: İzmir'e 30-35 bin kişilik stat lazım!

"İzmir Spor Tarihi Sempozyumu"nda açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İzmir'in uluslararası müsabakalar için en az 30-35 bin kişilik bir stada acil olarak ihtiyacı var" dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Otogar-Halkapınar metrosu açıklaması!

Menemen Türkelli Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışında konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, 10 yıldır Bakanlık tarafından yapımı beklenen Otogar- Halkapınar metrosuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Aziz Kocaoğlu'ndan evinizi satmayın uyarısı!

28 Aralık’ta Örnekköy 1. Etap yapım ihalesine çıkacaklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu “Eğer çok naçar kalmazsanız, hayati bir ihtiyacınız yoksa, yerinizi satmayın." dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan müteahhitlere çağrı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu İzmirli müteahhitlere, “Biz vatandaşlarımızla uzlaşarak, kentin dokusuna uygun model oluşturduk. Siz de birleşerek ihalelere girin, riski ve kazancı paylaşın” çağrısında bulundu. 

Aziz Kocaoğlu'dan İzmir'e 35 bin konutluk dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'e 35 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi verdi. 

Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı ilçesinin muhtarlarını makamında ağırladı. Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı.

Aziz Kocaoğlu Uzundere'deki dönüşüm çalışmalarını inceledi!

İZMİR'de, yerinde kentsel dönüşüm yapılan Uzundere projesinde binalar 8. kata kadar yükseldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, çalışmaları yerinde inceledi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Mavişehir tartışmasına 10 soru ile cevap!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin gündemi Mavişehir’deki imar sorunu oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankasının yaptığı açıklamaya 10 adet soru ile cevap verdi.

İller Bankası ve Çevre Şehircilik'ten Aziz Kocaoğlu'na yanıt!

İzmir Mavişehir’de açık spor alanı olarak görünen 115 dönümlük iki ayrı araziye Bakanlıktan imar izninin çıkmasını eleştiren Aziz Kocaoğlu'na İller Bankası ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan yanıt geldi.

Aziz Kocaoğlu: İzmir’i İstanbul’a benzetmeyin!

İzmir Mavişehir’de açık spor alanı olarak görünen 115 dönümlük iki ayrı araziye Bakanlıktan imar izninin çıkması Başkan Aziz Kocaoğlu’nu isyan ettirdi. Başkan Kocaoğlu ‘Yazıktır bu kente’ diyerek tepkisini gösterdi.

aziz kocaoğlu izmir projeleri Haberi

aziz kocaoğlu izmir projeleri

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentin Bakanlıklardan onay gerektiren yatırım ve projeleriyle ilgili Ankara’da önemli görüşmeler gerçekleştirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ve Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahin ile AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Tanfer Kemerli’nin eşlik ettiği Başkan Kocaoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcıları Mehmet Emin Birpınar ve Fatma Varank’ın katıldığı toplantıda, başta Katı Atık Geri Dönüşüm ve Biyogaz Tesisi olmak üzere önemli konular görüşüldü.

Çözüm toplantısı


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda gerçekleştirilen teknik toplantıya, Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz...