23 / 04 / 2024

Aziz Yıldırım'dan haciz açıklaması!

Aziz Yıldırım'dan haciz açıklaması!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, bugün kendisi hakkında "evine haciz geldi" şeklinde yayınlanan haberlerin, gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.



Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım, bugün kendisi hakkında çıkan "evine haciz geldi" haberleri hakkında konuştu ve "haciz" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. 

"Bunu bize yaşatanlar ile hesaplaşacağım" şeklinde bir açıklamasının da olmadığını dile getiren Yıldırım, kendi döneminde bankadan 300 milyon TL kredi alındığını iddiasının da gerçek dışı olduğunu söyledi. 

Habertürk'te yer alan habere göre  Aziz Yıldırım'ın açıklaması şu şekilde:

"Bugün yayınlanan haber üzerine işbu açıklamanın yapılması zarureti hasıl olmuştur. Kamuoyunun da malumu olduğu üzere İstanbul, Kayışdağı'nda bulunan Fenerbahçe Koleji ve Ek Binasının üzerinde yer aldığı, 26.538 m2 büyüklüğündeki arsa, 30 Eylül 2014 tarihinde, Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan, kamuya açık ihaleden, 70.080.000.-TL bedel karşılığında, Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından satın alınmıştır.

"EVİME HACİZ GELMEDİ"

Satın alma bedeli, Albaraka Türk Katılım Bankasından alınan kredi ile karşılanmıştır. Alınan krediye şahsım ve yönetici arkadaşlarım tarafından da kefil olunmuştur. Bugün satın alma değerinin kat be kat üstünde değeri olan bu arazı bu şekilde Fenerbahçe Spor Kulübüne kazandırılmıştır. Kredi taksitlerinin, sözleşmeye uygun şekilde ödenmemesi üzerine banka tarafından kredi hesabı kat edilmiş, Fenerbahçe Spor Kulübüne, şahsıma ve kefalet veren yönetici arkadaşlarıma da bankanın kat ihtarı tebliğ edilmiştir. Habere konu edilen olay tamamen budur.


Geri Dön