24 / 04 / 2024

aziz yıldırım kimdir

aziz yıldırım kimdir

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, bugün kendisi hakkında "evine haciz geldi" şeklinde yayınlanan haberlerin, gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

Aziz Yıldırım'a 'Müteahhitsin sen, git arsa al' tepkisi!

Fenerbahçe'nin Başkanı Aziz Yıldırım'a taraftarlardan ilginç bir tepki geldi. Taraftarlar Yıldırım'a " Müteahhitsin sen, git arsa al" dedi...

Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek Vodafone Arena'nın açılışına katılacak mı?

Fikret Orman'ın Kulüpler Birliği aracılığıyla Vodafone Arena'nın 10 Nisan tarihinde yapılacak olan protokol açılışı için kulüp başkanlarına davetiye gönderdiği öğrenildi. Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'in gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün yönetim kurulu listeleri belirlendi!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda başkan adayları Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün yönetim kurulu listeleri belli oldu.

Aziz Yıldırım'dan Kenan Evren Lisesi arazisi açıklaması!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile devri konusunda sorun yaşadıkları Kenan Evren Lisesi arazisi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Aziz Yıldırım kimdir?

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve Maktaş Mühendislik’in sahibi Aziz Yıldırım, resmi kurum ve NATO alt yapı inşaatlarını gerçekleştirmiştir. Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, şike davasıyla haberlerle gündemdedir. Peki müteahhit Aziz Yıldırım kimdir?

Aziz Yıldırım`a en iyi villa ödülü

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen Altın Proje Türkiye Konut Ödülleri'nde birinci olan projeler açıklandı. Dereceye giren Altın Projeler, 5 Şubat tarihinde düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Didar Sevdil Yıldırım ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Didar Sevdil Yıldırım kimdir? Hangi okulda okudu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketin kurucusu oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Didar Sevdil Yıldırım ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Anlaşmaya varıldı: Aziz Yıldırım, Nijerya ile sözleşme imzaladı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın sahibi olduğu DEARSAN ile Nijerya Deniz Kuvvetleri, NNS ARADU fırkateyninin modernizasyonu ve Tuzla sınıfı Karakol Botu için anlaştı. İşte detaylar...

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

Zekeriya Yıldırım kimdir?

Zekeriya Yıldırım kimdir? Zekeriya Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Zekeriya Yıldırım'ın biyografisi...

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

Ersan Yıldırım kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Yıldırım kimdir? Ersan Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersan Yıldırım'ın biyografisi...

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Ali Koç, Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor!

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübün finansal durumunu toparlamak amacıyla Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor...

Nihal Yıldırım kimdir?

Nihal Yıldırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Şişli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Nihal Yıldırım kimdir? Nihal Yıldırım, hangi işlerde görev aldı?

aziz yıldırım kimdir Haberi

aziz yıldırım kimdir

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım, bugün kendisi hakkında çıkan "evine haciz geldi" haberleri hakkında konuştu ve "haciz" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. 

"Bunu bize yaşatanlar ile hesaplaşacağım" şeklinde bir açıklamasının da olmadığını dile getiren Yıldırım, kendi döneminde bankadan 300 milyon TL kredi alındığını iddiasının da gerçek dışı olduğunu söyledi. 

Habertürk'te yer alan habere göre  Aziz Yıldırım'ın açıklaması şu şekilde:

"Bugün yayınlanan haber üzerine işbu açıklamanın yapılması zarureti hasıl olmuştur. Kamuoyunun da malumu olduğu üzere İstanbul, Kayışdağı'nda bulunan Fenerbahçe Koleji ve Ek Binasının üzerinde yer aldığı, 26.538 m2 büyüklüğündeki arsa, 30 Eylül 2014 tarihinde, Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan, kamuya açık ihaleden, 70.080.000.-TL bedel karşılığında, Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından satın alınmıştır.

"EVİME HACİZ GELMEDİ"

Satın alma bedeli, Albaraka Türk Katılım...