19 / 04 / 2024

Azur Marmara Kavaklı daire fiyatları!

Azur Marmara Kavaklı daire fiyatları!

Firma: Batı Beyler Yapı

Proje: Azur Marmara

Azur Marmara Kavaklı daire fiyatları metrekare birimde 3 bin 750 TL'den başlıyor. Projedeki daireler 16 metrekarelik balkonlara sahip...



Azur Marmara Evleri  Batı Beyler Yapı  tarafından Beylikdüzü Kavaklı'da inşa ediliyor. Proje 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

Azur Marmara Evleri toplam 442 daire ve 100 cadde mağazası bulunuyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 
 
Azur Marmara'nın inşaat alanı 120 bin metrekare olarak belirlendi. Projedeki dairelerin net büyüklüğü ise minimum 90 metrekare olarak belirlendi.
 

Azur Marmara dairelerinde balkonların büyüklüğü 16 metrekare olarak planlandı. Projede daire içinde ayrıca hamam da yapılıyor.
 

Türk hamamı, buhar banyosu, yüzme havuzu gibi alanların yer aldığı  Azur Marmara projesinde ayrıca kreş, anaokulu, kütüphane, otopark gibi imkanlar da sunuluyor. 
 
Azur Marmara Kavaklı daire fiyatları!

Azur Marmara'da metrekare birim fiyatı 3 bin 750 TL'den başlıyor. Fiyatlar dairenin büyüklüğüne ve konumuna göre değişebiliyor.

Batı Beyler  Azur Marmara  ödeme tipi!
Azur Marmara Konutları için firma bünyesinde yapılan ödemelerde yüzde 30 peşin 36 ay sıfır faiz veya yüzde 40 peşin 20 ay sonra yani teslimde ara ödeme, kalan tutar 24 ay sıfır faizle ödeniyor. Banka kredili ödemeler Ocak 2018 tarihi itibari ile yapılabiliyor.
 
Telefon : 444 34 14
Web : http://www.azurmarmara.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön