24 / 04 / 2024

Azure Villaları'nda eskiyi getir, yeniyi götür kampanyası! 135 bin 850 euroya!

Azure Villaları'nda eskiyi getir, yeniyi götür kampanyası! 135 bin 850 euroya!

Fiyatların 135 bin 850 eurodan başladığı ve farklı yaşam alanlarının yer aldığı Azure Villaları'nda eskiyi getir, yeniyi götür kampanyası başladı. Eski gayrimenkulünüzü verip, deniz manzaralı ve yüksek standartlardaki Azure Villaları projesinden daire sah



Satış ve pazarlama faaliyetlerinin Estateinwest tarafından yürütüldüğü, Bodrum Gündoğan da inşaatı devam eden ve 2012 yazına hazırlanan Azure Villaları projesinde takas dönemi başladı. Eskiyi getir, yeniyi götür kampanyası ile eski gayrimenkulünüzü cazip fiyatlarla verip, muhteşem deniz manzaralı ve yüksek standartlardaki Azure Villaları projesinden daire, dubleks ya da müstakil villalara, Estateinwest danışmanlarının hazırlayacağı size özel ödeme koşullarında sahip olabilirsiniz. Müşteri odaklı ödeme planlarının hazırlandığı Azure Villalarında vadeli satışların yanı sıra, 36 ay %0,60 veya 60 ay %0,75 faiz oranı ile konut kredisi kullanmanız mümkün. Satış bedelinin yüzde 30u peşin alınan projede her müşteriye özel ödeme planı hazırlanıyor.

Yazın sıcaklığını hissetmeden mavinin büyüsüne kapılmak isteyenler, doyumsuz seyir zevkini Azure Villaları sizlere vaat ediyor. Gündoğanın saklı kalmış bu yüzü 2012 yazına hazırlanıyor. Sosyal tesisleri ve ayırt edici peyzajıyla yaşamınıza değer katarak, sevenlerini mutlu kılacak projenin örnek villası ziyaretçilerini bekliyor.

Ayrıntılardan hareket edilerek ihtiyaçlarınızın göz ardı edilmeği ve sizi her zaman özel hissettirecek bir proje kurgulandı. Bu ayrıcalığın ne demek olduğunu gerek evinizde gerekse ortak yaşam alanlarında geçirdiğiniz zamanlarda anlayacaksınız. Gündoğan Kızılburunda yer alan, deniz manzaralı villalarımız ve deniz manzaralı dairelerimizde, sevdiklerinizle untulmaz anlar yaşayacaksınız. Güvenlikli site içerisinde bulunan villa ve dairelerde aradığınız birçok özelliği ve sosyal imkanları bulabilirsiniz. Havuz başında muhteşem deniz manzarası ve güneşin tadını çıkartırken internete bağlanabilir, işinizle ya da sevdiklerinizle ilgili maillerinize göz atabilirsiniz. Site servis aracımızla dilerseniz plaja ve çarşıya inebilir, kumsal da güneşlenip, çarşı alış verişinizi yaptıktan sonra tekrar evinize dönebilirsiniz. Site içinde bulunan spor alanları ve seyir teraslarında sevdiklerinizle keyifli günler geçirebilirsiniz. Kızılburunun konumunun vermiş olduğu ayrıcalıkla aynı noktadan gündoğumu ve günbatımını izlemek sizlere ayrı bir keyif verecektir.

Milas-Bodrum havaalanına 55 km uzaklıkta, Gündoğan merkeze ise 5 km mesafede olan Azure Villaları, toplamda 18.000 metrekare alana kurulu 38 blokta, 60 üniteden oluşuyor. Fiyatların 135.850 Eurodan başladığı ve farklı yaşam alanlarının yer aldığı projemizde;

24 adet A Tipi Tripleks Müstakil Villa,
22 Adet B Tipi İkiz Dubleks Daire,
11 Adet B Tipi Flat,
3 Adet C Tipi Lüks Villa yer almaktadır.

Azure Villalarında site özellikleri ve sosyal aktiviteler olarak;
 Yüzme havuzu
 Çocuk yüzme havuzu
 Güneşlenme terası
 Havuz bar
 Tenis kortu
 Basketbol alanı
 Çocuk oyun alanı
 Spor alanı
 Seyir terasları
 24 Saat site güvenliği
 Merkezi uydu sistemi
 Havuz çevresi kablosuz internet
 Gündoğan merkeze ve plajlarına servis aracı
 Profesyonel site yönetimi
 Profesyonel kiralama hizmeti yer almaktadır.
Ayrıntılı bilgi ve görseller için projenin web sayfasını ( www.bodrumazurevillas.com ) ziyaret edebilirsiniz.

Estateinwest Bodrum
0252 316 11 51
www.estateinwest.com
[email protected]

 


Geri Dön