26 / 04 / 2024

Babacan Holding Portekiz'den özel davet aldı!

Babacan Holding Portekiz'den özel davet aldı!

Porto Belediye Başkanı Moreira, İstanbul’da Babacan Projelerini inceledi. Özel davetle yurt dışına açılmaya hazırlanan Babacan Holding, güvenilir, kaliteli ve lüks kavramlarını bir araya getirdiği konut projeleri, mimari ve teknik detaylarıyla Portekizlilerin dikkatini çekti.



Babacan Port Royal’i görmek için İstanbul’a gelen Porto Belediye Başkanı Rui Moreira, şirketin diğer projelerini de yerinde inceledi. Rui Moreira, Babacan Holding’i Porto’da benzer projeler gerçekleştirmesi için özel olarak ülkesine davet etti.
 

2019 için hazırlıklara başladı

 

Babacan Holding Portekiz den özel davet aldı!

Mimari çizimleri Portekiz’de gerçekleştirilen Port Royal projesinin adını da Porto’dan aldığını kaydeden Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

“Aldığımız davet bizi hem kurumumuz hem de sektörümüz adına çok mutlu etti. Babacan Holding olarak öncelikli üretim hedefimiz ve aşkımız Türkiye. Ülkemize duyduğumuz aşk ve güvenle üretmeye, imzamızı taşıyan projelerle ekonomimize sağladığımız katkıyı artırmaya devam ediyoruz. Gelen davet üzerine, Porto’da bir proje geliştirmeye yönelik hazırlıklara başladık. Bu yılın sonunda proje planını tamamlayıp, 2019 yılında hayata geçirmeyi hedefliyoruz”

 

Babacan Holding Portekiz den özel davet aldı!

Adını Porto’dan aldı

Port Royal projesi, toplam 5 blokta 814 daire ve 37 adet ticari üniteden oluşuyor. Proje daire büyüklükleri 37 ile 212 metrekare arasında değişen1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana geliyor. 

2019 yılının Eylül ayında teslim edilecek projede kapalı yüzme havuzu, hamam, masaj odası, play station odası, fitness, sauna, oyun odası, sinema odası, dinlenme odası yer alıyor. 

Port Royal projesi konum olarak metroya sıfır alanda, E-5’e 1 dakika, İDO’ya 10 dakika mesafede yükseliyor. 

 

Tel: 444 2 420    
Web: http://www.babacanportroyal.com/
 


Geri Dön