20 / 04 / 2024

Babacan Port Royal'de satışlar başladı!

Babacan Port Royal'de satışlar başladı!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece E5 üzerinde, eski havalimanı karşısında inşa edilen Babacan Port Royal’in satışları başladı.



Babacan Port Royal, Babacan Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece E-5 üzerinde, eski havalimanı karşısında inşa edildi. Babacan Port Royal’de 31 Ocak'a kadar 1+1 daireler  389 bin TL, 2+1 daireler 575 bin TL ve 3+1 daireler 825 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; Babacan Yapı’nın yaptığı açıklamaya göre, Babacan Port Royal'de120 ay vade ile ve yüzde 0,79 faizli banka kredisi ile ödeme seçenekleri bulunuyor.

Babacan Port Royal, 10 futbol sahası büyüklüğünde yeşil alanın yanına, mimari tasarımı dünyaca ünlü Portekizli Addon Grup imzası taşıyan proje toplam 5 blokta 814 daire ve 50 adet ticari üniteden meydana geliyor.

Projede alan büyüklükleri 37 ile 212 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Port Royal, Şehrin merkezinde yaklaşık 10 futbol sahası büyüklüğünde kamuya ait yeşil parkın yanında, ayrıca geniş yürüyüş, dinlenme, eğlenme alanları ve süs havuzları da mevcut. Teslimlerin 2020’de gerçekleştirilmesi beklenen Babacan Port Royal'in bin metrekarelik kapalı alanı, geniş sosyal donatı alanları için ayrıldı. Projede fitness, sauna, kapalı yüzme havuzu, hamam, masaj odası, play station odası, sinema odası, dinlenme odası, oyun odası bulunuyor.

Ayrıca metroya sıfır konumuyla da yatırımcıların dikkatini çekmeyi başaran Babacan Port Royal, E-5'e 1 dakika ve İDO'ya 10 dakika mesafede yer alıyor. CNR Fuar Merkezi, Dünya Ticaret Merkezi, Bakırköy deniz otobüsü, Ataköy Marina, İSTOÇ, Masko, Kuyumcukent, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı gibi alanlara yakın mesafede.


Geri Dön