19 / 04 / 2024

Babalar günü Metropol İstanbul'da yine çok özel!

Babalar günü Metropol İstanbul'da yine çok özel!

Firma: Varyap ve Gap İnşaat

Proje: Metropol İstanbul

Babalar gününe özel Metropol İstanbul'dan daire alanlara aileleriyle birlikte helikopter gezisi yapma imkanı sunuluyor. Bu kampanyanın yanında Çırağan Sarayı’nda aileler ile birlikte yenecek bir akşam yemeği fırsatı da yer alıyor...



Dairelerin teslimlerinin Aralık 2014 tarihinde gerçekleşmesi planlanan Metropol İstanbul Babalar Günü kampanyası 14-15 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak. Projede satış süreci devam ediyor. 


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen Metropol İstanbul Evleri, 3 bloktan oluşuyor. Projede yer alan bağımsız bölümlerden  908 tanesi konutlar olarak belirlendi. 


Varyap ve Gap Yapı ortaklığıyla İstanbul Ataşehir'de yükselen Metropol İstanbul Babalar Günü kampanyası dahilinde projeden daire alanlara aileleriyle birlikte helikopterle İstanbul turu yapma imkanı sağlanacak. 


Babalar günü Metropol İstanbul da yine çok özel!


800 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Ataşehir Metropol İstanbul' projesinin sosyal olanakları arasında;  kentsel meydanlar, buluşma yerleri, sinema, squash, bowling, cafe ve restoranlar, koşu parkuru, çocuk parkları,  açık ve kapalı yüzme havuzları, spor alanları, yeşil alanlar, konferans ve toplantı birimleri, spa ve fitness merkezleri mevcut. 


Toplam 1,500 adet bağımsız bölümden meydana gelen  Metropol İstanbul  Babalar Günü kampanyası dahilinde helikopter turunun yanında bir de Çırağan Sarayı'da bir akşam yemeği yeme fırsatı da sunulacak.


Metropol İstanbul iletişim:

Telefon: 444 82 92

Web adresi: www.metropolistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön