19 / 04 / 2024

Back-Up, konut sakinlerinin sorunlarına çözüm buluyor!

Back-Up, konut sakinlerinin sorunlarına çözüm buluyor!

Back-Up Concierge Hizmetleri konut sakinlerinin her türlü soru ve sorununa Boyner Holding güvencesiyle 7 gün 24 saat çözüm sunuyor



Yanan ampul, bozulan musluklar, boş buzdolabı, kedinizin aşısı, haftasonu vereceğiniz davetin mönüsü, sevgilinize yollayacağınız çiçek, gitmek istediğiniz konserin bileti gibi hayatınızı kaosa döndüren işleri organize etmeyi artık dert etmenize gerek yok. Back-Up Concierge Hizmeti ile evinizle ve tüm ihtiyaçlarınızla ilgili karşılaşacağınız problemlerinizi ve gereksinimlerinizi artık tek bir telefon ile halletmeniz mümkün. Türkiye genelinde 200.000 üyesinin karşılaştığı her soru ve soruna 7 gün 24 saat çözüm sunarak hayatlarını kolaylaştıran Back-Up, şimdi de “Concierge Hizmeti” ile yaşam alanlarına değer katıyor.

Konut sakinlerinin tüm ihtiyaçlarında kişisel asistanlık hizmeti veren Back-Up Concierge ile yol durumundan adres bilgisine, sinema seanslarından restaurant rezervasyonuna, veteriner danışmanlığından  özel şoför hizmetine, fatura ödemeden kuru temizleme hizmetine, hatta bulmaca cevaplarından genel kültür sorularına kadar her konuda hizmet veriyor. Back-Up Concierge kapsamında tek bir telefon ile Back-Up Eğlence Danışmanı’ndan restaurant, gece kulübü, sinema, tiyatro, konserlerle ilgili bilgi ve öneriler alabilir; kişisel asistan aracılığıyla  keyifli bir yemek için en uygun restaurantları araştırıp ve rezervasyon yaptırabilir; çiçek, hediye, pasta  ve çikolata gönderimi organizasyonlarını gerçekleştirebilir; tesisatçı, elektrikçi ve boyacı gibi tamirci ihtiyaçlarınız konusunda en kısa sürede uzman yardımı alabilir; alışveriş listenizi hazırlatabilir ve adınıza konutunuza gönderebilir; ihtiyaç duyduğunuzda kendi aracınız için özel şoför hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Back-Up’ın dünyada örneği, alternatifi olmayan ilk ve tek, çok yönlü özel hizmet paketi olduğunu belirten Back-Up Genel Müdürü Pınar Massena “ Rezidans ve AVM concierge çalışmalarımız ayrı bir business-line olarak gelişmeye devam ediyor. Halen Ağaoğlu Andromeda Residence, Dumankaya İnşaat Residence’e concierge hizmeti sunuyoruz. Önümüzdeki günlerde yeni projelerle daha geniş yaşam alanlarında hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.
 


Geri Dön